Més motor

MOTOR

BAJA ARAGÓN

Tercera victòria de Farrés

L'osonenc es va beneficiar de la retirada de Marc Coma per avaria en l'última especial

Gerard Farrés (KTM) va aconseguir ahir la tercera victòria en la Baja Aragón. L'osonenc es va beneficiar de la retirada de Marc Coma en el quilòmetre 28 del segon sector del dia, quan liderava la prova. El campió del Dakar va trencar el càrter i va donar via lliure a Farrés, ja que el següent classificat, Paulo Gonçalves (Husqvarna), acumulava un retard de més de vint minuts.

Els dos pilots catalans havien mantingut un duel molt igualat en la primera cronometrada del dia, en la qual es va imposar Coma per només nou segons respecte de Farrés. La diferència en la general entre els dos pilots era de només cinc minuts abans de l'inici del tram definitiu. Al podi, Farrés va estar acompanyat de Gonçalves i Óscar Romero. La tercera victòria en la Baja situa l'osonenc a només un triomf de Nani Roma i a tres d'Isidre Esteve, que té el rècord de la prova.

En cotxes es va imposar el portuguès Filipe Campos (BMW X3). El millor català de la classificació va ser el llambillenc Marc Blázquez (Toyota Hilux), que va ser dotzè. Joan Roca (Mitsubishi) havia arribat a ser segon en el primer tram de dissabte, però en el següent va haver d'abandonar per avaria. Pep Vila (Iveco) va guanyar la categoria de camions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)