Més motor

Novena corona per a Bou

Motor. El pilot de Piera (Montesa) s'imposa també en la segona jornada del Gran Premi de Portugal i allarga el seu rècord de títols en el mundial de trial a l'aire lliure

Toni Bou va allargar fins a nou el seu rècord de títols en el mundial de trial a l'aire lliure. El pilot de Montesa es va imposar, també, en la segona jornada del Gran Premi de Portugal i es va assegurar la corona, tot i que encara queda el Gran Premi d'Espanya per disputar-se (12 i 13 de setembre). Aquest és el divuitè títol mundial de Bou, que també n'acumula nou en pista coberta, tots aconseguits de manera consecutiva. Bou va fer només sis punts en les tres voltes al recorregut portuguès i es va endur la victòria davant d'Adam Raga (Gas Gas), segon (12), i d'Albert Cabestany (Sherco), tercer (24). En la classificació general, el de Piera té 311 punts, 40 més que Raga, que podria igualar-lo en l'última prova, però que ja no pot guanyar el mundial perquè, en cas d'empat, el major nombre de victòries donaria el títol a Bou. Jeroni Fajardo (Beta) va acabar cinquè (27). “Ha estat dur, però l'esforç ha valgut la pena. No havia somiat mai arribar fins aquí. Només tinc agraïments per a la meva família, la meva parella i el meu equip”, va explicar Bou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)