Motociclisme

moto gp

GP d'Alemanya (Sachsenring)

Márquez, pletòric, sortirà primer a Sachsenring

Motor. Va aconseguir la quarta posició preferent consecutiva en el Gran Premi d'Alemanya i va avantatjar de més de quatre dècimes el segon. Lorenzo, amb molts problemes, sortirà onzè

Marc Márquez va aconseguir la quarta posició preferent consecutiva en el Gran Premi d'Alemanya, on també ha guanyat les sis últimes curses, amb el millor temps del cap de setmana després d'aturar el cronòmetre en 1:21.160. El pilot lleidatà ja havia dominat la tercera sessió lliure i havia acabat segon en la quarta, només superat per l'italià Andrea Iannone. Avui serà el gran favorit a la victòria, amb la qual reforçaria el lideratge del mundial. Per contra, el seu principal rival, Jorge Lorenzo, va tenir una jornada plena de complicacions. Si divendres va acabar setzè, ahir només va poder millorar un lloc en els últims lliures, cosa que el va forçar a disputar la Q1. El mallorquí també va tenir la tercera caiguda del cap de setmana, a causa dels nervis i de la falta de confiança amb el tren del davant de la seva moto. Per ben poc es va classificar per a la Q2, però no va poder passar de l'onzena posició i avui sortirà des de la quarta fila de la graella.

A Márquez l'acompanyaran en la primera fila el valencià Héctor Barberà, a qui va treure més de quatre dècimes, i l'italià Valentino Rossi. Danilo Petrucci encapçalarà la segona fila, just davant de Pol Espargaró. La completarà Maverick Viñales, que en la quarta sessió lliure va haver d'empènyer la seva moto un tros perquè es va quedar sense gasolina. Aleix Espargaró va acabar vuitè i Dani Pedrosa no va poder fer una bona sessió i sortirà desè.

A Moto 2, el japonès Takaaki Nakagami va aconseguir la seva primera pole des del 2013. Just darrere seu, separats per només una dècima, van acabar el francès Johann Zarco i el català Àlex Rins, els pilots que empaten a 126 al capdavant del mundial. Àlex Márquez, vuitè, va ser l'altre català que va acabar entre els deu primers. El més ràpid a Moto 3 va ser Enea Bastianini.

LES REACCIONS

La moto és una mica inestable, però m'he trobat bé. En Valentino no està tan lluny com sembla
Marc Márquez
PILOT D'HONDA
Ha estat un dia dur, però estic content perquè hem trobat el perquè de les males sensacions
Jorge Lorenzo
PILOT DE YAMAHA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)