Barça

Llista amb novetats

Convocatòria. Rafinha i Arda Turan són baixa per a Mestalla per lesió. Aleix Vidal torna després de vuit absències consecutives i viatja el jugador del filial, Carles Aleñà

El Barça s'ha entrenat avui a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar cap a València, on demà s'enfrontarà a l'equip de Mestalla. Luis Enrique ha facilitat una llista de convocats amb importants novetats. A les baixes conegudes per lesió de Cillessen, Alba i Piqué, s'han afegit les de Rafinha i Arda Turan. El turc pateix una contusió al colze esquerre i el brasiler una contusió costal esquerra. Amb aquestes baixes, Luis Enrique ha convocat a Aleix Vidal, que havia quedat fora de la llista en els últims vuit partits. També és novetat el migcampista del filial Carles Aleñà, que ja va anar convocat a Mestalla la temporada passada en partit de copa, tot i que no va arribar a jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)