Barça

Futbol

Primera divisió

El Barça guanya però perd Iniesta

El Barça ha aconseguit endur-se els tres punts de Mestalla amb un gol de penal de Messi en l'últim minut del partit però la victòria és molt cara per la lesió d'Andrés Iniesta en el primer temps. El manxec ha deixat el terreny de joc amb llàgrimes als ulls. Té una lesió parcial del lligament lateral extern i de la càpsula posterior del genoll dret.

El partit ha estat força dur, amb algunes entrades dures i amb moltíssimes targetes. Ha estat un enfrontament trepidant en el que el Barça s'ha aconseguit avançar en el marcador gràcies a un gol de Messi, que després de rebre de Rakitic ha superat Alves amb un xut sec. El gol, però, no hauria d'haver pujat al marcador perquè Luis Suárez, en fora de joc, impossibilitava la visió del porter valencianista. En aquest primer temps, els de Luis Enrique haurien pogut ampliar el marcador mitjançant Luis Suárez, però Diego Alves li ha aturat dues bones rematades.

Minuts després d'iniciar-se la segona part Rakitic ha tingut la sentència però la seva rematada s'ha estavellat al pal. El Barça s'ha relaxat uns minuts i el València ho ha aprofitat per capgirar el marcador gràcies a un gol de l'ex blaugrana Munir, que no l'ha celebrat, i un altre de Rodrigo. Luis Suárez, però, ha tornat a empatar en el minut 61 i quan tothom donava per fet que el partit acabaria dos a dos, el trident s'ha ajuntat en l'últim minut per fer una gran jugada que ha acabat amb Abdennour fent penal sobre Luis Suárez. Messi no ha fallat. En la celebració, els aficionats del València han llençat una ampolla d'aigua als jugadors del Barça.

Victòria molt i molt important dels blaugrana, que posen pressió al Real Madrid i a l'Atlético, que juguen demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)