Barça

“Serà una eliminatòria apassionant”

Pep Guardiola Tècnic del Barça

“Serà una altra eliminatòria apassionant. Són dos equips que intenten guanyar en totes les competicions, i així tornarà a ser.” La temporada passada Pep Guardiola va arribar a reconèixer que la sèrie de clàssics que es van acumular amb la Champions, la copa del Rei i la lliga l'havien esgotat i que desitjava amb forces que s'acabessin. Però aquesta és una temporada nova, i ahir assegurava que els quarts de final de la copa, contra el Madrid, seran un regal per a l'afició. “És el que hi ha”, es limitava a dir, lacònic, qüestionat per l'esgotament que generen aquest tipus de partits de tanta rivalitat.

Pel que fa al partit del Reyno de Navarra, el tècnic va voler destacar la resistència de l'Osasuna durant la primera part i va ser molt diplomàtic a l'hora de valorar l'hostilitat amb què els seguidors locals havien rebut el Barça. “Han passat coses en els últims partits... però al final les coses es posaran al seu lloc. A Barcelona hi ha Josep Maria Fusté, que és un gran amic meu i que també va jugar en aquest equip, i sempre m'ha explicat que és un club molt noble que el va rebre meravellosament. L'Osasuna sempre ha tingut una bona relació amb el Barça, i això no ho canviarà res ni ningú.”

Guardiola també va aprofitar per elogiar l'actuació de Sergi Roberto i Montoya, els dos jugadors del filial que van ser titulars: “El Sergi és tan bo que pot jugar del que vulgui. Té tan bona arrencada, és tan disciplinat tàcticament... El vull felicitar molt, a ell i a Montoya, que és un molt bon lateral per al futur. Que es vagin preparant els nois del filial, perquè els necessitarem.”

HOSTILITAT

“L'Osasuna i el Barça sempre han tingut una relació bona, i això no ho canviarà ningú”

SERGI ROBERTO

“És tan bo que pot jugar del que vulgui. Té molt bona arrencada, disciplina...”

MARTÍN MONTOYA

“També el vull felicitar; és un jugador intens, un molt bon lateral de futur”

EL PLANTER

“Que es vagin preparant els nois del planter perquè a partir d'ara els necessitarem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)