Barça

“Amb aquest triomf, la lliga comença de nou”

Gerardo Martino Tècnic del Barça

El d'ahir era el primer clàssic per a Gerardo Martino al Santiago Bernabéu –ja va guanyar el de la primera volta al Camp Nou– i no hauria pogut acabar millor. Amb una victòria en un gran partit, però cal valorar aquest triomf, sobretot, pel que provoca en el conjunt blaugrana, com va destacar el tècnic argentí: “Amb aquest triomf, la lliga comença de nou. Més enllà de les distàncies numèriques, ens donaven per morts i ara tornem a estar de ple en la lluita pel títol.”

Martino va destacar que l'equip va “controlar” el partit durant més temps, “tot i els moments canviants”, i que, “excepte al principi”, va tocar anar “sempre al darrere en el resultat”. També va remarcar “la supremacia al mig del camp”. Quant a l'actuació arbitral, va assegurar que no hi té “absolutament res a dir”, i va afegir que des de la seva posició no va veure bé dos dels penals, tot i que va deixar clar que el que va fer Ramos a Neymar “no admet discussions, cosa que no vol dir que els altres ho siguin o no”.

Els tres punts sumats ahir no fan sinó reforçar, a més, el que Martino afirma des de fa temps i continua creient, que és el fet que la lluita pel campionat estarà molt viva fins al final: “Sempre he tingut aquesta sensació. Nosaltres havíem abandonat aquesta lluita pels sotracs que hem tingut, sobretot aquest 2014, però amb aquesta actuació ens hem recompost i això ens permet tornar a afrontar la lliga amb més il·lusió.”

El tècnic argentí també valora “molt més el triomf i l'actuació” de l'equip a causa de les virtuts del rival: “És un dels millors equips d'Europa, sobretot des del novembre. És molt sòlid, té sempre els partits controlats i els guanya, ja que té una gran jerarquia individual.” És per això que Martino entén que els problemes que va tenir el Barça, sobretot en la primera part, amb Di María no són anormals: “Sabíem que fa molt mal anant del mig a la banda, però molts cops no tot el que un pensa o sap es pot resoldre, ja que no tots els gols són per errors del rival.” Pel que fa a dos noms propis, de Messi va reconèixer que no sabia què més dir a banda que espera que li regali la pilota pel seu hat-trick, i de Neymar va destacar la incidència de les seves diagonals en el primer gol de Messi i en el penal provocat.

LEO MESSI

“Tot el que pugui dir és redundant. Espero que em regali la pilota pel seu ‹hat-trick›”

ACTUACIÓ ARBITRAL

“No hi tinc absolutament res a dir, però el penal a Neymar no admet discussió”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)