Barça

Tito Vilanova, en el record de les penyes empordaneses

Jornada festiva. Cardoner presideix la Trobada de Penyes Barcelonistes de l'Empordà i la Catalunya Nord, en què es van lliurar els primers premis que porten el nom de l'extècnic gironí

Cap culer ha oblidat Tito Vilanova, tècnic blaugrana durant el curs 2012/13 que va morir fa gairebé un any, i sovint hi ha grups de barcelonistes que el recorden, d'una manera o d'una altra. Ahir va ser el torn de l'Empordà i la Catalunya del Nord, que ho van fer durant la I Trobada de Penyes Barcelonistes de l'Empordà i la Catalunya Nord, que es va celebrar a Torroella de Montgrí. El vicepresident de l'àrea social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de les penyes, Pau Vilanova, van ser els dos màxims representants del club blaugrana en la jornada festiva d'ahir, que va acabar amb un dinar de germanor.

L'acte institucional que va cloure la intensa jornada de la comitiva blaugrana a l'Empordà va tenir lloc a l'Auditori Espai Ter, on es va viure el moment més emotiu del dia amb el lliurament de la primera edició dels Premis Tito Vilanova. Els guardonats van ser molt especials: Jordi Roura i Aureli Altimira, grans amics i ajudants del tècnic de Bellcaire al Barça, i que actualment són el director del futbol de base i el coordinador esportiu del futbol de base del Barça. En els parlaments, Roura va reconèixer la seva gratitud pel premi: “Que la gent de l'Empordà, la terra d'en Tito, cregui que l'Aureli i jo som mereixedors del premi ja m'omple d'orgull.” Pel de Llagostera, la iniciativa “és extraordinària”. “És una excel·lent manera de recordar en Tito”, va dir Roura, coincidint amb Cardoner. El vicepresident va assegurar: “El record que va deixar en Tito al Barça continua estant tan a prop com el primer dia.” I va destacar la relació entre la comarca i Vilanova: “Hem tingut un record per a en Tito amb gent que l'estimava. La iniciativa del premi ha nascut per l'estima i la proximitat d'en Tito a l'Empordà i al revés.”

Una jornada intensa


La jornada va ser llarga i emotiva, i va començar amb una reunió de totes les penyes a la seu social de la PB Montgrí, amb la presència de l'exjugador Pere Valentí Mora, el directiu del Barça Dídac Lee, Jordi Roura i Aureli Altimira. Després de la reunió, la comitiva blaugrana va visitar l'ajuntament de la població, on va ser rebuda per l'alcalde, Jordi Cordon. Ja en l'acte institucional, Sor Lucía Caram va presentar també el projecte Tots contra la pobresa infantil, al qual el moviment penyístic està vinculat. La jornada va acabar amb un dinar de gala amb uns 500 comensals.

LES FRASES

Que la gent de l'Empordà, la terra d'en Tito, cregui que l'Aureli i jo som mereixedors del premi ja m'omple d'orgull
Hem tingut un record per a Tito amb gent que l'estimava. Així ha nascut la iniciativa del premi
Jordi Cardoner
VICEPRESIDENT ÀREA SOCIAL FCB
La iniciativa del premi Tito Vilanova és extraordinària. És una excel·lent manera de recordar-lo
Jordi Roura
DIR. ESPORTIU FUTBOL de BASE
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)