Barça

El Barça té clars els requisits, però evita parlar del Bernabéu

Final de copa. Després de la reunió de la junta, el portaveu del club, Josep Vives, va explicar com volen que sigui la seu i va afegir que “l'entitat encara està pagant les conseqüències de l'última final al Camp Nou”

“El Barça plantejarà com a requisits bàsics que l'estadi tingui tan aforament com sigui possible, que el desplaçament sigui còmode per a les dues aficions i que el terreny de joc estigui en perfectes condicions.” Aquestes són les demandes, tal com va explicar ahir el portaveu del club, Josep Vives, que el Barça plantejarà a la RFEF en la propera reunió entre els dos finalistes per decidir la seu de la final. Tot i això, Josep Vives va negar un i altre cop que el club demani jugar la final al Santiago Bernabéu: “Reglamentàriament, els clubs presenten la seva candidatura i no hem de dir a cap club què ha de fer o deixar de fer.” A més, Vives també va afegir-hi que tampoc s'està contemplant que la final es pugui tornar a jugar al Camp Nou. De fet, va assegurar que “l'entitat encara està pagant les conseqüències de l'última final que es va jugar a l'estadi”, i tot i no descartar-ho al cent per cent, sí que va deixar entreveure que seria “de sentit comú” no apostar per aquesta opció.

Josep Vives també va comunicar que el club s'ha personat en el procediment arran de la interposició de la querella presentada pel grup Mediapro, amb l'objectiu de sol·licitar l'arxiu del cas en tots aquells aspectes que fan referència a l'entitat. D'altra banda, en la junta d'ahir també es va aprovar la renovació dels càrrecs de la comissió de control i transparència de l'entitat, que té un mandat de sis anys i tindrà com a president Ramon Pont, i la celebració de 12 campus de futbol de les FCB Escoles a Austràlia i Nova Zelanda. La propera reunió de la junta directiva serà el dilluns 29 de febrer al monestir de Poblet, recuperant l'hàbit de les juntes itinerants pel territori.

Presentació del nou Palau

En la junta d'ahir també es va aprovar la presentació del projecte guanyador del nou Palau Blaugrana, que es farà el dia 1 de març vinent, en un acte a la pista del Palau Blaugrana, amb la presència de representants de les seccions, exesportistes de les seccions i patrocinadors, entre d'altres. Paral·lelament, també s'inaugurarà una exposició permanent a la sala París, i en els mesos vinents també es configurarà una exposició itinerant. A principis de març, quan s'esculli la proposta guanyadora del nou Camp Nou, es farà el mateix.

Inaugurat el nou espai gastronòmic Roma 2009

X.S.

Des d'avui, el Camp Nou disposa del primer espai gastronòmic obert al públic, el Roma 2009. També serà un servei complementari al Camp Nou Experience. El club i Singularis, en col·laboració amb els germans Iglesias, responsables de restaurants de prestigi com ara el Rías de Galícia, Espai Kru i Casa de Tapas Cañota, han creat l'espai, situat a la part alta de l'estadi, en l'anomenada Sala Roma, al qual es podrà accedir per la porta 19 de la zona de tribuna i que estarà obert cada dia, excepte els dies de partit –en els de Champions també estarà tancat el dia abans–, de deu del matí a sis de la tarda. Des de la llotja central de l'espai es podrà gaudir de vistes al terreny de joc. Els socis i penyistes tindran un 10% de descompte en la factura i els visitants del Camp Nou Experience, un 5%. Van assistir a la inauguració el director general, Nacho Mestre, i alguns directius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)