Barça

“El sorteig de la Champions no ens pot sorprendre, als culers”

Luis Enrique en nou respostes.

Com és habitual un dia abans del partit, l'entrenador del Barça ha repassat l'actualitat de l'equip a la sala de premsa. Avui Luis Enrique ha parlat, a més del duel de demà a San Mamés, del sorteig de la Champions, que dijous va emparellar el Barça amb el Manchester City de Guardiola, així com de les novetats a la porteria del seu equip, després de la marxa de Claudio Bravo i l'arribada de Jesper Cillessen.

El partit de demà

“San Mamés és un dels desplaçaments més complicats. Ells tenen una limitació a l'hora de fitxar i, com que continua el mateix entrenador, veurem una cosa semblant a l'any passat”.

L'Athletic

“Ens pressionaran a dalt, segur, perquè busquem una pilota llarga. És un equip molt treballat i m'encanta. Mai hem tingut un partit fàcil contra ells”.

El mercat

“Ja ho vaig dir: la plantilla que tinc és molt bona i estic content amb el que tinc. Fins que no es concretin les possibles entrades o sortides, només parlo dels jugadors que tinc a la plantilla. Aquí es fitxa per guanyar títols”.

Alcácer

“No parlo de jugadors que no estan en la plantilla”.

La lliga i la Champions

“La Champions League és una competició molt atractiva per a tots, però no és la competició que marca el que ha fet l'equip en la temporada. Ho és la Lliga, en què jugues dues vegades contra tots els rivals. La Champions té altres condicionants”.

El sorteig de la Champions

“Res que ens pugui sorprendre els culers. Per a nosaltres la Champions significa exigència i ens ha tocat el Manchester City, un dels favorits. Amb tot el morbo de Pep Guardiola i la seva relació amb el Barça i tot el morbo del retorn de Bravo. M'agrada perquè en Claudio es podrà acomiadar de l'afició. Estem encantats amb el grup”.

Claudio Bravo

“Ara que ja puc parlar, vull valorar el treball de Claudio Bravo al llarg d'aquestes dues temporades. Ha estat increïble, és una persona única i ha aportat moltíssim en un moment en què la porteria del Barça estava una mica en dubte després de la sortida de Valdés”.

Els porters

“M'agradaria subratllar a tots els culers, i ho puc dir en primera persona perquè ho he viscut, l'excel·lent comportament dels tres porters entre ells. Diria que ha estat perfecte, com espero que segueixi sent. Ho recalco perquè, com s'escolten rumors, primer de tot surto a dir tot el contrari”.

La cessió de Samper

“Podia quedar-se i jugar poc o marxar i tenir minuts. Crec que ha triat bé, va a un equip on pot destacar i tindrà un entrenador que aposta pel futbol, Paco Jémez”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)