Espanyol

“M'hi deixaré la vida”

Salva Sevilla es presenta com a jugador blanc-i-blau amb la promesa de treballar i sacrificar-se al terreny de joc

El mig va rebutjar altres ofertes de primera per la insistència i pel projecte que li oferien Sergio González i Òscar Perarnau

Salva Sevilla (Béjar, Almeria, 1984) va ser presentat ahir com a nou jugador de l'Espanyol per les pròximes tres temporades. El mig andalús va rebutjar altres proposicions de primera i es va decantar pel conjunt blanc-i-blau. “Des del primer dia, l'Espanyol, a través de l'Òscar [Perarnau] i el tècnic, va mostrar molt d'interès que estigués aquí. Em van trucar dues vegades, i això va fer que em decidís, perquè aquest és un gran club i hi ha un gran bloc”, explicava el migcampista, que, malgrat la seva edat, creu que pot donar molt com a blanc-i-blau. “Amb 30 anys, em sento molt jove i estic en el millor moment. Donaré tot el que tingui perquè el club compleixi l'objectiu i, amb el gran bloc que tenim, es pot fer un any il·lusionant”, certificava l'andalús, que encara té viu el recent descens que va experimentar amb el Betis. “De totes les situacions s'aprèn, i el que he viscut al Betis és el pitjor que em podia passar. Teníem una bona plantilla i bons jugadors, però això no és garantia de res. Hem de pensar setmana a setmana i lluitar per cada partit com si fos l'últim.”

El futbolista va demostrar humilitat i va dir que es veu com un més de l'equip. “Vinc per ajudar i estic preparat per al que el tècnic m'exigeixi. Vinc amb il·lusió i el més important és que funcionem tots, que cadascú faci la seva feina i que l'equip se'n beneficiï.” Salva Sevilla és un futbolista ofensiu, però va deixar clar que amb Sergio González no va parlar del futbol que practicarà l'equip. “Ens adaptarem al que ens demani”, insistia. “Hi haurà partits en què haurem de ser més defensius i en d'altres, més ofensius, i això dependrà dels rivals.” L'única promesa que el futbolista va fer a l'afició és que se sacrificarà cada dia. “Els puc prometre que treballarem al màxim per aquest escut com si ens hi anés la vida.” El mig arriba a un equip en què coneix la majoria dels companys i va definir així el seu perfil futbolístic: “Sóc un jugador per jugar per dins i crear superioritats, però també he jugat a la banda esquerra.”

Salva Sevilla és el segon fitxatge de l'Espanyol, després d'Arbilla, i ahir va estar acompanyat en la seva presentació pel director esportiu, Òscar Perarnau, i el president, Joan Collet. “És un futbolista de rendiment immediat”, va indicar Perarnau.

Amb 30 anys, em sento molt jove i estic en el meu millor moment. Donaré tot el que tingui perquè el club compleixi l'objectiu
El que he viscut al Betis és el pitjor que em podia passar. Hem de pensar setmana a setmana i lluitar per cada partit com si fos l'últim
Sóc un jugador per jugar per dins i crear superioritats, però també he jugat per la banda esquerra
Salva Sevilla
migcampista de l'espanyol

Collet confirma una oferta oficiosa per Moreno

Joan Collet va confirmar ahir en la presentació de Salva Sevilla que havia rebut una oferta oficiosa pel central mexicà Héctor Moreno. “Hem rebut una proposició per l'Héctor. Hi ha algun club que hi podria estar interessat, però no tenim un document oficial que ho certifiqui. És un club de l'estranger”, admetia el màxim mandatari del club blanc-i-blau. El central està fent un gran mundial amb Mèxic; la seva cotització està pujant en el mercat i molts equips de la Premier anglesa estan interessats a fitxar-lo.

Al marge d'això, l'Espanyol també continua actiu en el mercat de contractacions per enfortir la davantera. Un dels noms propis que sonen és el de l'equatorià Felipe Caicedo. “És una opció com qualsevol altra. Aquesta és molt i molt difícil, però ja sigui aquest o un altre, mentre hi hagi un 1% de possibilitats, les esgotarem”, explicava el director esportiu, Òscar Perarnau, que deixava clar que les renovacions de Casilla, Víctor i Sergio García continuen igual, tot i les constants reunions. Més explícit va ser al voltant d'altres noms. “Mattioni i Thievy tenen contracte en vigor, però a Cristian Gómez i Tejera els hem dit que es busquin una sortida”, explicava el tècnic, que també va matisar que Cristian Alfonso anirà a la pretemporada. “Parteix de zero.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)