Espanyol

El somni és ben real

L'Espanyol es torna a regalar un partit gran en la copa i goleja el Sevilla amb gols de Caicedo, Sergio García i Lucas

Els blanc-i-blaus aniran al Sánchez Pizjuán amb un marge de dos gols i ja acaronen les semifinals

SEVILLA: Rico, Aleix Vidal (Bacca, 46'), Pareja, Arribas, Fernando Navarro, Iborra,Coke, Denis Suárez, VItolo (Deulofeu, 61'), Reyes, Gameiro (Iago Aspas, 76').


ESPANYOL: Pau López, Arbilla, Colotto, Álvaro, Duarte, Cañas (Salva Sevilla, 76'), Víctor Sánchez, Montañés (Lucas Vázquez, 66'), Víctor Álvarez, Sergio García, Caicedo (Stuani, 60').


El Power8 va tornar a viure una nit màgica en la copa. Després de l'emotiva remuntada contra el València, ahir els blanc-iblaus van signar un senyor partit guanyant amb comoditat el Sevilla. Un equip andalús que arribava en un magnífic moment de forma, però que es va trobar amb un conjunt blanc-i-blau letal al contraatac. Un inspirat Caicedo va inaugurar el marcador amb un golàs per l'escaire, i Sergio García, de penal, i Lucas Vázquez van arrodonir un partit només enterbolit pel gol final de Bacca, que escurçava la distància en l'últim minut. En tot cas, el gol andalús no desdibuixa un magnífic partit de l'Espanyol, que camina decidit en la copa. La copa del somni s'està convertint en una realitat i ara caldrà rematar la feina al Sánchez Pizjuán dijous que ve. Un estadi on el Sevilla encara no ha perdut cap partit aquesta temporada. L'Espanyol, però, està abonat a les gestes i s'ha capficat a fer història.

Tot i això, el partit no va ser fàcil. Els andalusos dominaven el duel a còpia de tenir una alta possessió. El conjunt d'Emery era un rival voraç, i la seva estadística és d'aquelles que fan por: només cinc derrotes en tota la temporada. Unes credencials d'equip gran i que està signant la millor arrencada de la seva història. L'Espanyol tenia força problemes per treure des del darrere la pilota, i Pau abusava de les pilotades. Tot i això, els catalans intentaven fer mal per les bandes, i Montañés, que ahir jugava per la dreta, va fer una bona internada, però la seva centrada no va trobar rematador. El partit es va dinamitar aviat. Felipe Caicedo es va treure un xut descomunal a la frontal i a la mitja volta col·locava la pilota per tot l'escaire. Diana inapel·lable. De traca i mocador. Un gol que feia embogir el Power8 i que avançava els blanc-i-blaus. L'equatorià continua en estat de gràcia. Els seus números comencen a fer goig i ja suma 8 gols aquesta temporada, la meitat, quatre en els últims tres partits. Caicedo està en ratxa i demostra que els seus dos gols contra el València han estat pura vitamina per capgirar l'estat anímic de l'internacional.

El gol va deixar tocat el Sevilla que s'havia vist clar dominador durant els primers minuts, però que veia com l'Espanyol colpejava primer. Els andalusos intentaven buscar la porteria contrària però només ho van fer amb perill amb un xut de Denis Suárez al travesser. Tot i això, els blanc-i-blaus haurien pogut ampliar la seva quota de gols amb una acció de Víctor Álvarez, que va robar la cartera Nico Pareja. El xut de l'esquerrà va ser massa tou i Rico va atrapar la pilota. Aquesta acció va esperonar el Sevilla que va prémer l'accelerador i va buscar amb més insistència la porteria de Pau. Unes arribades a batzegades que per poc troben el premi en una acció d'Álvaro que, en un refús, va estar a punt de marcar en pròpia porta. Al fil del descans Sergio va acaronar el gol, però el xut del capità va trobar els guants de Rico.

Unai Emery no ho veia clar, i el basc, després de la represa, va apostar per posar més pólvora a la davantera fent entrar el seu golejador, Bacca. El Sevilla seguia dominant la pilota, però l'Espanyol volia eixamplar l'avantatge mitjançant els contraatcs. Una d'aquests va acabar amb una bona rematada, al segon pal, de Víctor Álvarez que no va trobar porteria.

El partit va entrar en un moment de grisor que es va trencar, de nou, en un gir copernicà. Arribas tallava una pilota amb la mà dins de l'àrea i Gil Manzano decretava penal, però s'estalviava de mostrar la segona groga al defensa per no expulsar-lo. Sergio García no fallava des dels onze metres i el segon gol revolucionava el partit. L'Espanyol va ser un cavall desbocat en el tram final. Una ametralladora a la recerca del tercer enuna nova nit màgica al Power8. Stuani, que havia entrat per Caicedo, va estar a punt de fer-lo, però Pareja va treure la pilota camí de la porteria. En l'ocasió següent, l'Espanyol no va fallar. Una jugada perfecta de Sergio García va acabar amb una assistència per Lucas Vázquez, que amb xut creuat posava la cirereta al partit. El Sevilla retallava la distància amb un gol de Bacca que posava un xic d'emoció a la tornada, en què l'Espanyol tindrà dos gols d'avantatge.

GOLS: 1-0 (18') Caicedo; 2-0 (73') Sergio García, de penal; 3-0 (81') Lucas Vázquez; 3-1 (89') Bacca. ÀRBITRE: Gil Manzano (col·legi extremeny). Va mostrar targetes grogues a Montañés (10'); .Caicedo (37'); Álvaro (56'); Arbilla (59'), Arribas (62'); Víctor Sánchez (74'); PÚBLIC: Partit d'anada dels quarts de final de la copa al Power8. Uns 14.850 espectadors van presenciar el partit en directe.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)