2a divisió FEF

Acomiadament surrealista

Fulminat d'amagat. El Gavà fa fora el tècnic Juanma Pons, que es va assabentar a través de Twitter que no continuaria, i espera incorporar l'argentí Óscar Mena, fins ara a l'Alcorcón B

Quan toca canviar d'entrenador, a Gavà preval el surrealisme. Si fa una temporada i mitja la marxa d'Albert Poch i l'arribada de Juanma Pons ja van ser traumàtiques –amb la plantilla revoltada i una profunda renovació del bloc–, l'adéu del tècnic madrileny no es queda enrere. El club ha decidit fer-lo fora quan només s'han disputat cinc jornades, una notícia que ha agafat per sorpresa a tothom. D'entrada, perquè els resultats de l'equip no són alarmants –una derrota i quatre empats en un tram difícil de partits–, però també perquè el projecte esportiu havia estat configurat pel mateix Pons, que tenia el suport dels jugadors. La notícia va ser tan imprevisible que el tècnic va fer la roda de premsa sense saber que el club havia signat ja la seva sentència. “Ara ens hem de preparar per al partit de la setmana que ve a Cornellà”, va dir el madrileny. No podrà ser.

El més surrealista del cas és la forma com va descobrir Pons que no continuaria al club. Els seus propis jugadors li van passar diumenge passat un enllaç de Twitter amb una notícia del web Deporte de Alcorcón en què s'explicava que el tècnic argentí Óscar Mena abandonava el filial groc per fitxar pel Gavà. Vaja, que l'entitat no li havia dit res de res. Abans que ell sabés res de forma oficial, el club blaugrana ja havia tramitat la seva baixa a la federació.

D'altra banda, Óscar Mena, argentí com l'inversor que ha posat diners en el projecte del Gavà –l'empresari Hugo Javier Grgona–, encara no ha signat. Ho farà, si no hi ha més sorpreses, en les pròximes hores. L'exfutbolista del Mallorca i l'Atlético arriba després d'haver dirigit darrerament en el futbol de base del club colchonero i l'Alcorcón.

La notícia de la destitució de Pons ha generat malestar i no ha agradat a la plantilla, que ja fa unes setmanes que està inquieta per com s'està gestionant el projecte. De fet, hi havia mala maror prèvia, ja que el club encara no ha pagat la primera nòmina –ja fa dies que ho hauria hagut de fer– i els jugadors no veuen gaire clar que aquesta situació se solucioni.

DE SOBTE

El Gavà encadena quatre empats i la destitució ha agafat a tothom per sorpresa

MALA MAROR

A la plantilla, que no entén aquest canvi de rumb, no li ha agradat la decisió del club

PREOCUPACIÓ

La plantilla encara no ha cobrat la primera nòmina i això ha generat inquietud
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)