3a divisió FEF

3a divisió

Peralada

A la recerca de la felicitat

Ajudats pel bon moment del Peralada, líder invicte del grup cinquè, Draman Konaré i Keita ja han fet tres gols cada un

Atrets pel fet de tenir una mínima possibilitat de jugar amb el Girona, cap dels dos renuncia a res

El Peralada va com un coet. El bon joc del conjunt dirigit per Arnau Sala ha permès excel·lir als jugadors més ofensius. Si bé Coro s'enfila fins als quatre gols, la parella formada per Draman Konaré i Keita Karamokoba ja n'han fet tres cada un. Els dos davanters d'origen africà estan assumint a la perfecció el rol pel qual el Girona els va fitxar per jugar amb el Peralada, el seu equip filial des del juliol passat. Tot i no coincidir gaires minuts al terreny de joc, els dos futbolistes complementen els seus gols i la feina per a l'equip de meravella, a més de gaudir del moment dolç del bloc consolidant i reafirmant que la decisió de fitxar per un filial de tercera divisió ha estat encertada –tots dos tenen experiència a segona B, Konaré amb el Badalona, el Marino de Luanco i l'Ebre i Keita amb l'Huracán, el San Roque i el Recreativo–: “M'agrada l'equip, m'encanta Girona i estic molt content d'estar al Peralada, hi estic a gust. No puc negar que vaig tenir algun dubte de venir, ja que la tercera divisió no és una de les categories més competitives en què he jugat, però en el futbol moltes vegades has d'acceptar i renunciar a coses per impulsar la teva carrera. Només penso a gaudir del moment, gaudir dels meus companys i treballar al màxim per tenir alguna possibilitat amb el Girona”, comenta Keita, autor de tres gols en cinc partits de lliga –se'n va perdre un per sanció després d'una expulsió–. En la mateixa línia, Draman Konaré, que també ha fet tres dianes, tot i que ha tingut menys minuts de joc comenta: “Per a un jugador sub-23, poder anar a un conjunt filial, amb la possibilitat d'entrenar-se algun dia amb el primer equip professional és una bona opció. Anar a tercera sense aquesta possibilitat no estava previst, però ara he de demostrar amb molt d'esforç que puc fer un salt qualitatiu ajudant l'equip i mostrant i potenciant les meves millors característiques al camp.”

L'acord de filiació ha permès al Peralada disposar de dos futbolistes contrastats i joves que estan demostrant un bon rendiment: “Sóc ambiciós i a l'horitzó hi ha la possibilitat, encara que sigui mínima, d'entrenar-me algun dia amb el Girona. Al cap hi tinc el Peralada, i volem disputar el play-off d'ascens. Ara l'equip viu un moment dolç, som feliços, però som conscients que algun dia ens tocarà empatar o perdre”, sentencia Keita, l'atacant de Guinea Equatorial, que admet que l'estiu passat va estar a punt de firmar amb el Red Star de la segona divisió francesa, però que un problema als isquiotibials va frenar l'operació.

Centrats en el futbol i la família

Al conjunt de l'Alt Empordà els dos jugadors atacants hi han trobat la tranquil·litat necessària per centrar-se en el futbol i, en el cas de Keita, en la família, tot i la seva joventut –té només 22 anys–: “Visc amb la meva parella i el meu fill al centre de Girona. Tinc un gimnàs al costat i normalment hi vaig. Els meus són feliços, i això em fa ser feliç a mi, no puc demanar res més”, diu Keita. Per Draman Konaré, la vida a la ciutat també és tranquil·la. Amb els costums més habituals dels joves –el de Mali té 20 anys–, el fet de conviure al mateix pis amb els companys d'equip Nacho Ruiz i els dos porters Gianni Cassaro i Richi Paz, l'està ajudant a adaptar-se a l'equip i a l'entorn: “Fem coses junts. Descansem quan toca, mirem sèries de televisió i juguem amb la PlayStation, encara que els meus companys són dolents i sempre guanyo jo”, diu rient Draman Konaré, que ell sí que ha pogut realitzar algun entrenament amb el Girona de Pablo Machín, així com Djak Traoré, Marc Carbó i Gianni Cassaro, que exerceix com a tercer porter del conjunt gironí i, fins i tot va ser convocat pel partit al Nuevo Zorrilla de Valladolid per la baixa de Bounou, convocat per la seva selecció.

Mentre els dos atacants, ben ajudats pels seus companys, segueixin endollats i amb l'olfacte de gol a nivells elevadíssims, el Peralada segur que mantindrà les possibilitats de seguir a la part alta de la taula. No és una obligació per als empordanesos, i això s'encarrega de recorda-ho el seu tècnic Arnau Sala, però després de l'inici fulgurant que han firmat, les il·lusions es multipliquen.

3
gols
han fet Keita Karamokoba i Draman Konaré en les sis primeres jornades del campionat de lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)