Més futbol

Un gol d'Enric Pi dóna la classificació al Llagostera

Torneig d'Històrics. El conjunt dirigit per Lluís Carrillo i Oriol Alsina es classifica per a les semifinals gràcies a la victòria contra el Masnou (0-1)

cornellà0 (2)


masnou0 (3)


cornellà0 (2)


llagostera0 (3)


MASNOU0


LLAGOSTERA1


El Llagostera es va classificar ahir per a les semifinals del Torneig d'Històrics en la que és la seva primera participació en un dels tornejos clàssics del futbol català a l'estiu. Després d'empatar a zero contra el Cornellà i endur-se un punt addicional en els penals (2-3), els jugadors dirigits pel tàndem format per Lluís Carrillo i Oriol Alsina a la banqueta van esgarrapar una victòria en els darrers minuts gràcies a un gol d'Enric Pi (39').

En el primer partit del dia, el Cornellà i el Masnou van empatar a zero. En els penals, els de Miguel López van obtenir un punt extra gràcies al seu encert. En el segon enfrontament de la tarda, els blaugrana entraven en acció i disputaven per primer cop en la seva història un partit en el torneig. Tot i disposar de diverses oportunitats de gol, dues de clares a les botes d'Isaac, els llagosterencs no van perforar la porteria de Bermúdez i el punt addicional, que en cas d'empat donava un valor afegit al vencedor, es va resoldre a favor dels gironins. En el sisè i definitiu penal, Moragón va aturar el llançament de David.

Pi desequilibra la balança

En el tercer i últim partit de la tarda, el Llagostera es va veure les cares amb el vencedor –en els penals– del primer partit del triangular, el Masnou.

Amb la igualtat com a nota predominant entre els dos equips, en els instants finals, un gol d'Enric Pi va desequilibrar la balança a favor del seu club. La diana del lateral esquerre va permetre als gironins sumar tres punts i obtenir així la classificació per a les semifinals de divendres. El Llagostera es veurà les cares amb el Badalona, que dilluns va vèncer en el seu triangular.

CORNELLÀ: Iñigo, Lara, Martí, Pol, Israel, Chemi, Didi, Pep (Cris 37'), Civil, Luís i Sergio. MASNOU: Fradera, Scott, Cristian, Ismael, José, Héctor, Geri, Gerard, Yerai, Jonathan (Mitxi 39') i Pere . PENALS: 0-1 Yerai. 1-1 Pol. 1-2 Pere. 2-2 Civil. 2-3 Héctor. ÀRBITRE: Rovira Campà. T.G.: Pol, del Cornellà; Cristian del Masnou.
CORNELLÀ: Bermúdez, Joel, Capó, Cazorla, David, Dani Martí, Baruc, Juli, Óscar, Pep i Israel (Lara 31'). LLAGOSTERA: Moragón, Aimar (Maso 30'), Vallho, Segarra, Marc García, Barnils, Manga, Isaac (Pitu 46'), Nuha, Aumatell i Eloi Gila. PENALS: 1-0 Pitu. 1-1 Juli. 2-1 Aumatell. 2-2 Òscar Muñoz. 3-2 Eloy Gila. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: a Capo del Cornellà
MASNOU: Aliaga, Dani Fernández, Maxime, Ismael, Rubén, Cáceres, Miki, Eric Blasco, David Bauli, Braian i Dani. LLAGOSTERA: Ratti, Barón, Òscar, Cano, Enric Pi, Masó, Tito, Pitu, Sellarès, Chamorro i Fullana. GOLS: 0-1 (39') Enric Pi. ÀRBITRE: Carlos Calderiña. PÚBLIC: 613 espectadors al municipal de Guinardó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)