2a divisió A

Nuha, ‘in extremis', decanta la balança

Torneig d'Històrics. Avui a les 18.30 h, el conjunt gironí i el potablava lluitaran per fer-se amb el tron més preuat de la pretemporada després de dues dures semifinals (0-1 i 3-1)

LLAGOSTERA1

BADALONA0

El Llagostera va continuar la seva gran pretemporada i, tot i les dificultats que li va presentar el Badalona, es va classificar per a la final del Torneig d'Històrics amb un gol en el minut 86 de Nuha

El conjunt dirigit per Lluís Carrillo i Oriol Alsina no va tardar gaire a crear perill, quan Eloy Gila, tot just en el minut tres, va enviar alta una rematada precedida d'una deixada amb el pit de Sellarès, i immediatament el Badalona també avisava amb un xut de Moha. Però era el conjunt llagosterenc el que portava la veu cantant en aquest tram inicial de matx, i Eloy tornava a aparèixer enviant la pilota al travesser.

El partit era dinàmic i el porter Moragón també intervenia providencialment, evitant que els badalonins s'avancessin amb un xut de Boniquet. Els de Piti Belmonte cada vegada tenien més presència a l'àrea rival, amb una altra bona ocasió d'Enric, tot i que el Llagostera tampoc renunciava a l'atac i va estar a punt d'obrir el marcador amb una rematada de cap d'Enric Pi passada la mitja hora de joc que va aturar el porter Àlex.

Emoció fins al final

En la segona meitat el Badalona va sortir pressionant força amunt, fet que dificultava la sortida de pilota del Llagostera. Després de la represa els de Carrillo no van crear perill fins al minut setanta, quan Fullana ho va provar amb un xut llunyà que se'n va anar fora per poc. El Badalona també ho intentava amb una rematada aèria de Maestre, just abans del decisiu gol de Nuha que en el 86' va robar la cartera a Bermudo i va definir davant Marcos.

BADALONA: Àlex, Grima, Castillo, Cárdenas, Bermudo, Lolo, Moha, Ferran Tacón, Boniquet, Moha i Gallego. Suplents: Marcos, Maestre, Lázaro, Ferrón, Abraham, Joaquín i Jordi. LLAGOSTERA: Moragón, Masó, Vallho, Àlvarez, Pi, Tito, Pitu, Fullana, Gila, Sellarès i Chamorro. Suplents: Aimar, Barón, Cano, Manga, Barnils i Aumatell. GOLS: 0-1 (86') Nuha. ÀRBITRE: García F. T.G: Castillo i Aimar. PÚBLIC: Uns 200 espectadors a l'estadi Municipal de Guinardó.
La pretemporada fins ara ens està sorprenent, estem obtenint molt bons resultats
Lluís Carrillo
entrenador del llagostera
Nuha és un noi que està tenint força minuts i que demostra que apostem per la gent jove. Avui el seu gol ha decidit
Sempre vols guanyar, però en el sentit d'entrenament de competició ha anat molt bé