Més futbol

La pilota ja roda al MIC 2014

Espectacular inauguració. El torneig es va posar en marxa a Palamós amb la desfilada de tots els equips i l'arribada en paracaigudes de la pilota que va permetre jugar el duel inaugural

La catorzena edició del MIC ja funciona a ple rendiment des d'ahir al matí. Tot i que la pilota va començar a rodar a un quart de deu, l'estrena oficial es va viure una hora més tard a l'estadi del Palamós amb la cerimònia d'inauguració. Els més de dos-cents equips participants van desfilar sobre el verd palamosí i, després d'unes últimes edicions marcades per l'amenaça de pluja en el primer acte, en la matinal d'ahir el protagonista va ser el sol, un fet que va afavorir encara més que les graderies mostressin una imatge espectacular del Nou Municipal.

Un cop presentats tots els equips, el grup de batucada Xirois hi va posar la nota musical.

Encesa de la flama

Un dels moments clau de la inauguració va ser l'encesa del peveter, que va anar a càrrec de la tennista palamosina Helena Jansen i d'un dels entrenadors amb més trajectòria internacional, com és Bora Milutinovic. El serbi ha estat capaç de participar en cinc mundials amb cinc seleccions diferents (Mèxic, Costa Rica, Estats Units, Nigèria i Xina) i actualment és conseller futbolístic a Qatar, país que organitzarà el mundial de futbol el 2022.

Amb la flama encesa, es va produir una altra de les sorpreses de la matinal, i és que fins a tres paracaigudistes van aterrar al centre de l'estadi amb la pilota que va permetre jugar el partit inaugural entre el Palamós i l'Espanyol juvenil. Tot estava a punt perquè la pilota rodés, i així ho va fer a les onze del matí.

Des d'ahir i durant tot avui es jugaran,a les dinou seus, les fases prèvies de les cinc categories, i el divendres, dissabte i
diumenge s'entrarà en les eliminatòries definitives. Les finals d'alevins seran dissabte a la tarda a Palamós, i la resta, diumenge al matí a la mateixa població.

Dissabte es jugarà a Llagostera la segona edició del MIC Integra, destinat a futbolistes amb discapacitat, i en què aquest any participen setze equips.

ENCESA DE LA FLAMA

Milutinovic i la jove tennista Helena Jansen van encendre el peveter
L'estrena oficial va deixar pas a la competició, que avui ja funciona a ple rendiment

Gols i un bon espectacle des de l'inici

El partit inaugural entre el Palamós i l'Espanyol juvenil va acabar amb un 2-0 favorable als blanc-i-blaus. En la primera jornada, alguns equips ja van començar trepitjant fort, i per exemple en cadet, el Brasil va golejar el Cardedeu per 8-1, i en infantils l'Inter de Milà va guanyar 10-0 el Sants, i el Porto en va fer vuit a l'Arbucienca. De la jornada d'avui en destaquen els partits a Palafrugell. En juvenils, l'equip local jugarà contra el Vila-real i en infantils l'Inter de Milà jugarà contra el Júnior, el Barça contra el Nakhid i el Madrid contra el Guadeloupe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)