El Cerdanyola fa un pas de gegant cap a la permanència

Molta feina. L'equip vallesà va haver de suar per derrotar el descendit Gramenet

GRAMENET1

CERDANYOLA2

CERDANYOLA: Coca, Suli, Marc Ahufinger, Marc García, David López, Edu Soler (Nico, 82'), Peke (Ivan Serrano, 72'), Oriol Molins, Quim Solano, Ramón (Guillem Creus, 59') i Puchi. GRAMENET: Juanmi, Poño (Pipo, 88'), Jona, Ríos, Víctor, Mendoza, Brian (Pau, 85'), Ibo, Canelada (Juan, 67'), Morales i Daisuke. GOLS: 1-0 (11') Oriol Molins. 1-1 (53') Morales, de penal. 2-1 (77') Quim Solano. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: Als locals Suli i Molins; i als visitants Poño i Ibo. T.V.: Cap. COMENTARI: El Cerdanyola va deixar ahir la permanència bastant encarrilada després de derrotar el Gramenet, que va vendre cara la seva pell malgrat que ja ha baixat a primera catalana. El partit va començar amb domini del Cerdanyola, que ja va tenir ocasions abans del primer gol, obra d'Oriol Molins, que va batre Juanmi amb un xut a l'interior de l'àrea. A partir del minut 25, la Grama va començar a atacar i va disposar d'ocasions per marcar abans del descans. La dinàmica del final del primer temps es va mantenir en l'inici del segon, en què la Grama va empatar, en un penal d'Oriol Molins sobre Morales, que va transformar el llançament. A partir d'aquí, però, el Cerdanyola va millorar i va passar a dominar el partit. Ahufinger i Molins van tenir dues bones ocasions abans del gol de Quim Solano. Fins al final, el Cerdanyola va poder mantenir un resultat molt important.