2a divisió FEF

L'inici d'una nova etapa

2a divisió B. L'entrenador Manolo González, que torna a casa, arriba al Badalona amb l'objectiu marcat d'assegurar la permanència

Era un retorn esperat. I ara, en l'inici d'un nou capítol en la història del Badalona, ha arribat el moment. Manolo González, el durant set temporades entrenador del juvenil escapulat, ha estat l'escollit per capitanejar l'inici del compte enrere cap a un futur més esperançador. L'entrenador no ho tindrà fàcil, perquè el Badalona ha vist reduït un 15% el pressupost, però l'última temporada a la Muntanyesa omple d'esperances la parròquia escapulada. De totes maneres, la idea del club, ara ja també de González, és fer un equip amb l'objectiu de salvar la categoria. De fet, fins que el nou camp estigui construït, ja que el president, Miguel Ángel Sánchez, creu que fins que no hi hagi estabilitat no es pot intentar assolir la fita de l'ascens a segona A.

Dilluns, dia clau

De moment, en els propers dies es començaran a conèixer els primers fitxatges d'aquest nou projecte. Óscar Sierra i Fran Bea, del Prat, i Álex Fernández, del Santboià, seran els primers a signar, ja que ja han arribat a un acord amb el club. A més, els juvenils Carracedo, Marc González i Esteve Monterde pujaran al primer equip, mentre que Jordi Sánchez, cedit al Masnou, tornarà a Badalona. En el capítol de renovacions, Marcos i Abraham, els dos referents, estan a prop de continuar.

LES FRASES

Tornar a Badalona és una gran il·lusió. La gent ha demostrat que m'estima i això ho aprecio
Manolo González
ENTRENADOR DEL BADALONA
Manolo González va treballar força bé a Badalona i confiar en ell és una forma de tornar el que ens va donar
Miguel Ángel Sánchez
PRESIDENT DEL BADALONA

La il·lusió de Manolo González

“Ha estat una persecució de club”, va assegurar Miguel Ángel Sánchez en la presentació de Manolo González. Per la seva banda, el tècnic es va mostrar “molt il·lusionat” per complir un dels seus objectius: entrenar el Badalona. Els següents són “no decebre ningú”, salvar la categoria com més aviat millor i fer-ho bé per enganxar l'afició. Després d'aconseguir-ho amb pocs recursos a Nou Barris, ara ho vol tornar a fer a Badalona. Encara sense la plantilla configurada, el que té clar és que necessita “un equip ordenat, perquè així arribarà la tranquil·litat i la confiança”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)