3a divisió FEF

El Vilafranca talla de soca-rel la mala ratxa i venç còmodament

Línia a millorar. El Masnou encadena dues derrotes seguides però continua quart a la taula

masnou1


vilafranca3


VILAFRANCA: Marc Ramírez, Duran (Gudies, 56'), Casas, Medina, Castillo, Díez, Cuéllar (Guti, 69'), Oribe, Bernat (Antolínez, 84'), Boira i Triguero.

MASNOU: Pociello; Juanma, Dani Prieto, Éric Martínez (Makaay, 57'), Guillem, Edu Domingo, Lara, Ferreira, Éric Blasco, Jordi Sánchez (Sergio Ginés, 62') i Guti (Ñito, 75').

GOLS: 1-0 (17') Bernat. 2-0 (34') Triguero. 3-0 (50') Oribe. 3-1 (69') Éric Blasco.

ÀRBITRE: Congost Larrosa. Al local Marcos Gudies; als visitants Pociello, Dani Prieto i Jordi Sánchez.

PÚBLIC: Unes 200 persones al Municipal de Vilafranca.

COMENTARI: El Vilafranca va trencar ahir la ratxa de tres derrotes consecutives contra el Masnou, que tot i haver perdut els dos últims partits es manté a la zona de privilegi. El partit es va decantar en la primera jugada de perill, quan Bernat va batre Pociello. Poc després, havent passat la primera mitja hora, una passada en profunditat de Duran li va ser suficient a Triguero per picar la pilota en una preciosa vaselina per sobre del porter visitant. Els de Miguel López van sortir en el segon temps amb una altra disposició, però el matiner gol d'Oribe, de jugada assajada en un córner, va tirar per terra les aspiracions maresmenques. Al final, Éric Blasco va retallar la distància resolent en un embolic dins l'àrea.

ll. montaner

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)