Llagostera

El Guíxols els fa suar

Amistós. En el marc dels actes d'inauguració de la nova gespa artificial, llagosterencs i ganxons van jugar un partit marcat per la igualtat

Llagostera2

guíxols1

El partit amistós, emmarcat en els actes d'inauguració de la nova gespa artificial de l'estadi Josep Suñer i Arxer, va començar amb els parlaments de l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó; el president del Centenari, Emili Vilert, i la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó.

Sobre la gespa es va veure un partit amb intensitat, en què el Guíxols, tot i competir a segona catalana, va plantar cara a un conjunt llagosterenc que va jugar amb futbolistes de la primera plantilla fins que faltava un quart d'hora per al final, quan Lluís Carrillo va introduir canvis. En els primers minuts es va imposar la lògica i el Llagostera tenia el control del partit però no aconseguia concretar les arribades a la porteria de Kai. De mica en mica, el Guíxols es va espolsar la por inicial i va començar a estirar les seves línies. Els gols van arribar just abans del descans, primer amb una diana de Perea. L'exjugador del Rayo Vallecano va aprofitar un refús de la defensa per connectar un bon xut creuat que suposava el 0-1 (42'). La reacció local no es va fer esperar i dos minuts després era Pau Sala qui, amb un xut creuat des de la frontal, restablia l'empat (44').

La força del Guíxols

En la segona part va augmentar la intensitat, i l'equip ganxó va mostrar una bona imatge contra un equip de categoria superior. De fet, només la bona actuació del jove porter Nico Ratti a sota dels pals va evitar que el Guíxols marqués algun gol més. L'ocasió més clara va ser una rematada de Cimbrón que va topar amb una gran resposta del porter llagosterenc (65'). Del possible 2-1 es va passar a l'1-2. Al límit del quart d'hora final, Robert Simón va caçar una pilota morta a l'àrea i va marcar el gol de la victòria llagosterenca.

Fins al final encara hi va haver una altra ocasió molt clara favorable als locals. Un cop més, però, Ratti va fer gala dels seus reflexos i va aturar el llançament.

El Guíxols va plantar cara a un equip de segonaa divisió A, i això li ha de servir de preparació per aconseguir el repte d'aquesta temporada, que és tornar a la primera catalana, d'on va baixar el curs passat. Els ganxons són ara mateix tercers en la classificació, just darrere de l'Abadessenc i el Camprodon. El filial del Llagostera també competeix en la mateixa categoria.

GUÍXOLS: Kai, Toni Rodríguez, Ricard, Alsina, Marc Sala, Garrido, Guillem, Callicó, Joel, Pau Sala i Manu. També Yasin, Cimbrón, Xavi Mora, Bouli, Ouba, Chicho i Moussa. LLAGOSTERA: Nico Ratti, Aimar, Vallho, Samu de los Reyes, Barnils, Diego Rivas, Robert Simón, Óscar Rico, Perea, Eloy Gila i Arturo. També Eric, Flores, Sergi Rodríguez, Álex i Mitjà. GOLS: 0-1 (42') Perea. 1-1 (44') Pau Sala. 1-2 (75') Robert Simón. ÀRBITRE: Zarco Murillo. PÚBLIC: Un centenar d'espectadors.

Debut de Samu i minuts per als menys habituals

El partit va servir per donar minuts als futbolistes menys habituals de la plantilla, i és que entre els convocats per jugar al Josep Suñer i Arxer no hi va haver cap futbolista dels que van ser titulars contra el Valladolid. La notícia més destacada en l'alineació va ser el debut de l'últim fitxatge llagosterenc, Samu de los Reyes, que va participar d'entrada en el lateral esquerre. L'altre fitxatge hivernal, Arturo, que ja ha tingut minuts en la lliga, també va jugar d'entrada. Sobre la gespa, s'hi van poder veure futbolistes amb poca presència fins ara, com ara el porter Nico Ratti, el migcampista Roger Barnils o l'extrem Robert Simón. Óscar Rico també va tenir l'oportunitat de reivindicar-se.