3a divisió FEF

Pirri no té clar que l'equip es presenti

3a divisió. L'entrenador del Terrassa pretén complir la protesta en les últimes dues jornades si els seus jugadors no cobren

La plantilla del Terrassa continua en guerra amb el president i màxim accionista de l'entitat, Jesús
Fernández, per culpa dels impagaments. Els jugadors es plantegen estirar del tot la corda i anar a la vaga en les dues últimes jornades. L'amenaça és de no presentar-se a les dues últimes
jornades (duels decisius en la competició, contra la
Pobla i el Rubí) complint una promesa que van fer fa mesos: si el club no paga, no jugaran.

“Esportivament encara tenim possibilitats de ficar-nos en la promoció d'ascens [a tres punts del Prat amb l'average perdut], però pel tema econòmic ho veig complicat”, deia l'entrenador David Pirri després del partit al Sagnier: “Si no hem cobrat, no jugarem les últimes dues jornades. Jo els veig predisposats, els jugadors, a no jugar si l'entitat no compleix”, explicava el preparador sabadellenc, que ha de madurar encara la decisió amb els seus capitans: “Farem un comunicat públic per donar temps al club a pagar o negociar amb nosaltres”, afegia.

La sanció per a l'entitat seria greu

Si el Terrassa no es presenta en les últimes dues jornades de competició,
la sanció seria molt dura per a l'entitat, ja que li comportaria un descens a primera catalana i la impossibilitat de pujar durant la temporada següent. Així ho diu l'article 77 del reglament de la FEF, que exclou immediatament aquells equips que no es presen-tin en dues jornades. L'equip necessita per jugar almenys set fitxes del primer equip per poder disputar l'enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)