Territorial

De sorpresa en sorpresa

Torneig d'Històrics. El Sants jugarà la semifinal després de vèncer amb solvència el Rubí i empatar amb el vigent campió, un Sant Andreu sense pólvora que va empatar en el segon duel

rubí2


sants0


RUBÍ0


sant andreu0


san andreu0


SANTS2


El torneig d'Històrics d'enguany està sent el de les sorpreses: els tres equips que s'han classificat per a les semifinals fins ara jugaven a primera catalana la temporada passada. De fet, el Sants, que és qui va obtenir el passi ahir, hi militarà el curs vinent, ja que el Júpiter i el Granollers han fet aquest estiu el salt a tercera divisió. En la jornada d'ahir, els de Tito Lossio van ser els més inspirats i van eliminar el Rubí i el Sant Andreu –vigent campió– després de vèncer els vallesans i empatar contra els quadribarrats, mancats de pólvora.

En el partit amb què es va obrir la jornada, la diferència de categoria no es va notar. Ans al contrari, ja que el Sants va ser força superior a un Rubí erràtic. Així, dues accions de pilota aturada van deixar KO l'equip vallesà, que només va espavilar arran del 2-0. Les coses no haguessin pogut començar més bé per Sants, ja que en la primera acció, una falta de pissarra els va permetre obrir la llauna mitjançant Sergio Navarro. En una altra falta, vint minuts després, Navas va sentenciar el partit, tot aprofitant la manca de contundència defensiva del Rubí, que malgrat augmentar una marxa en els darrers compassos, ja no va ser capaç d'escurçar la diferència.

L'equip que entrena Julià Garcia, en tot cas, es trauria l'espina poc després contra el Sant Andreu, al qual va vèncer en el segon duel. I és que els quadribarrats, amb una formació en què faltaven bona part dels homes que han de ser importants aquest curs, van sucumbir al major encert rubinenc. Ja en el minut 8', Pau Gené va obrir la llauna culminant a plaer una bona acció d'equip. La sentència arribaria en el 27', amb un cacau incontestable de Sergi Estrada que va entrar per l'escaire de la porteria andreuenca.

El darrer partit va ser el més ensopit dels tres. No hi va haver cap gol i gairebé cap ocasió, una situació que ja li anava bé al Sants, perillós en accions d'estratègia. Val a dir, això sí, que l'ocasió més clara va ser del Sant Andreu: un xut creuat de Toni que va marxar massa desviat. Al final, doncs, els verd-i-blancs van amarrar un empat que els permet ser a la segona semifinal.

SANT ANDREU: Manu, Xavi Jiménez, Carlos García, Guille, Borges, Gerard, Joel, Roca, Carlos Marftínez, Agustín i Oriol. RUBÍ: Juanmi, Adri (Richi, 40'), Carrasco, Campos, Joel, Tino, Genís (Marc Garcia, 32'), Aleix Domínguez, Sergi Estrada, Pau Gené i Jan Lladó (James, 28'). GOLS: 0-1 (8') Pau Gené. 0-2 (27') Sergi Estrada. ÀRBITRE: Carrillo Vílchez. T.G.: A Aleix Domínguez, Marc Garcia i Estrada.
SANT ANDREU: Manu, Jordi Méndez, Carlos García, Guille, Joel, Gerard, Toni, Alberto, Oriol, Mario i Agustín (Xavi Jiménez, 21'). SANTS: Joaquín (Joan, 26'), Freixi (Guille, 39'), Castillo (Quadrillero, 39'), Aleix, Peque, Manel, Cura, Cariaga (Vence, 26'), Arbulu, Carrique i Seco. ÀRBITRE: Gonsales Moreno. T.G.: A Oriol, del Sant Andreu i a Guille, del Sants.
Dilluns (grup 1)
Júpiter-Vilafranca
0-0
Cornellà-Vilafranca
1-0
Cornellà-Júpiter
1-2
Dimarts (grup 2)
Granollers-Europa
0-0
Badalona-Granollers
0-1
Badalona-Europa
1-1
Ahir (grup 3)
Sants-Rubí
2-0
Sant Andreu-Rubí
0-2
Sant Andreu-Sants
0-0
Avui (grup 4)
18 h
Martinenc - Muntanyesa
19 h
l'Hospitalet - Perdedor
20 h
Guanyador - l'Hospitalet
Dissabte
18 h
Júpiter-Granollers
20 h
Sants- Guanyador 4
Diumenge
19 h
Final
SANTS: Carlos, Alberto, Picolo, Guille (Aleix, 27'), Sergio Navarro (Cariaga, 36'), Gala, Fabre (Carrique, 40'), Crivillés, Navas, Fran (Freixi, 36') i Cuadrillero (Arbulu, 27'). RUBÍ: Carlos, Alberto, Picolo, Guille, Navarro, Gala, Fabre, Crivillés, Navas, Fran i Cuadrillero. GOLS: 1-0 (1') Sergio Navarro. 2-0 (21') Navas. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: A Gerard i Marc Garcia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)