2a divisió FEF

No saben on jugaran

2a divisió B. Dues setmanes abans que comenci la competició, el Badalona encara no sap si disposarà del camp de Montigalà o si s'haurà d'‘exiliar' a Santa Coloma de Gramenet

Queden menys de dues setmanes per començar la competició i encara és una incògnita el camp on començarà el Badalona de local. El conjunt escapulat tenia l'esperança d'utilitzar Montigalà, on s'havien d'instal·lar grades de Mecanotub, però el tràmit s'està allargant.

Montigalà, per si sol, no reuneix les característiques adients per jugar a segona B perquè no té grades però, amb la instal·lació de provisionals, el Badalona hi pot jugar com va fer el curs passat. Ara bé, el camp municipal encara no té instal·lat aquest equipament i Manolo González no sap si hi podrà jugar el primer partit de lliga que disputi a casa (jornada 2 contra el Cornellà): “Em sembla una vergonya que encara no sapiguem on jugarem com a local”, va manifestar en unes declaracions recollides pel portal badaloní Jornada Previa.

En cas que l'equip no pugui jugar, finalment, a Montigalà, la principal alternativa és el municipal de Santa Coloma de Gramenet, casa ara mateix de la Fundació Esportiva Grama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)