Llagostera

Esperança brasilera

El Llagostera presenta Mosquito, un davanter cridat a ser clau en l'atac

El futbolista ja ha demostrat la seva vàlua en les categories inferiors de la selecció del Brasil

El Llagostera va presentar ahir la seva darrera incorporació, el davanter brasiler Thiago Rodrigues da Silva, conegut en el món futbolístic com a Mosquito. Després d'arreglar els petits problemes burocràtics que van fer ajornar l'acte de presentació del futbolista conjuntament amb el seu compatriota, el també atacant Givanildo, el conjunt llagosterenc va poder presentar en societat el jugador de només dinou anys però amb una projecció llaminera per a un club com el gironí, que intentarà treure el màxim profit de la cessió del que pot arribar a ser un jugador determinant en la categoria. Mosquito serà jugador del Llagostera fins al 30 de juny de l'any que ve i arriba cedit pel Deportivo Maldonado de l'Uruguai. “És un jugador important al seu país i aprofitarem aquesta oportunitat en forma de cessió, ja que és impossible tenir-lo en propietat, pel valor que té. Normalment traiem rendiment dels jugadors i han considerat que el millor lloc per venir era el Llagostera”, comentava el director esportiu i alhora tècnic, Oriol Alsina.

De poques paraules, tímid però convençut que l'aventura a Llagostera li pot obrir diverses portes en el futbol europeu, Mosquito es va definir davant els mitjans i va agrair la confiança que els llagosterencs han dipositat en ell. “La confiança ha estat clau. Han mostrat interès en mi i això em va agradar molt. No coneixia res del club, de Llagostera, ni de la lliga. És la meva primera experiència en una lliga europea i estic aquí precisament per conèixer aquest futbol. Espero que Llagostera sigui un lloc on donar-me a conèixer. Sóc un davanter centre però puc jugar per les bandes, tinc velocitat i sóc fort. Sóc aquí per ajudar l'equip jugant en la posició que sigui”, analitza el futbolista internacional en gairebé totes les categories inferiors amb la selecció del Brasil i pitxitxi del mundial sub-17.

L'adaptació serà clau

El Llagostera ha dipositat moltes esperances en les dues cessions que ha lligat dels dos atacants brasilers. L'arribada dels dos talents permetrà al cos tècnic llagosterenc tenir un ventall ampli d'opcions per a les diferents posicions d'atac. Amb múltiples perfils, s'espera que Giva i Mosquito aportin el toc de qualitat diferencial, tot i que hi ha el perill que, sent la primera experiència dels dos jugadors a Europa, el procés d'adaptació sigui costós. “La inversió és bona ja que si el rendiment és òptim i el seu club d'origen el ven en un futur podríem guanyar un percentatge de la venda. Potser sí que hi ha una mica de risc pel que fa a l'adaptació, ja que són melons per obrir perquè no han jugat mai aquí”, sentenciava Oriol Alsina, esperançat i content amb la plantilla que ha pogut confeccionar.

ELS PROTAGONISTES

Acostumem a treure bon rendiment dels jugadors i per això han decidit venir al Llagostera. És un jugador jove i amb molta progressió
Si el rendiment és bo i el seu club el ven, podríem guanyar un percentatge de la venda que es faci
é
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Estic aquí per conèixer el futbol europeu. La confiança del club ha estat clau per decidir-me
Mosquito
davanter del llagostera

Atents encara als últims dies del mercat

Tot i que a priori la plantilla del Llagostera es podria donar per tancada amb les dues últimes arribades dels atacants Giva i Mosquito, el director esportiu del club llagosterenc, Oriol Alsina, va admetre durant la presentació del brasiler que l'entitat estarà atenta a les oportunitats que puguin aparèixer en els darrers dies de mercat. Sembla clar que el conjunt gironí hauria de moure alguna peça obligatòriament si es produís alguna sortida –la més probable sembla que és la de Pedro Alcalá–. Llavors el Llagostera rastrejaria el mercat per trobar un substitut al central, que no obligatòriament hauria de ser defensa. En tot cas, i esperant que s'accelerin les operacions, Oriol Alsina no va donar la plantilla per tancada i fins i tot va assegurar que disposen de marge suficient en el límit salarial.

Barnils, al Sevilla Atlético; Evan Dimas, descartat

El Llagostera està molt a prop de cedir el jove Roger Barnils al Sevilla, que ha pensat en el migcampista per reforçar el seu equip filial, que competeix a segona B. L'acord encara no està del tot tancat, però si res no es torça es podria fer oficial en les pròximes hores. D'aquesta manera Barnils podrà foguejar-se en un equip d'una categoria inferior amb l'objectiu de gaudir del protagonisme que difícilment hauria tingut en el conjunt llagosterenc. D'altra banda, el Llagostera ha descartat finalment la incorporació d'Evan Dimas, un futbolista indonesi que havia estat a prova els últims dies i que havia causat furor en les xarxes socials. De tota manera, el club de la Costa Brava ha negociat un dret preferencial de compra pel migcampista de 20 anys, que té previst tornar al seu país pròximament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)