2a divisió FEF

Alberto Perea, l'escollit

La sorpresa. L'exjugador del Rayo Vallecano i el Llagostera és l'aposta més sòlida en què treballa l'àrea esportiva de l'Olot per tancar la plantilla de la temporada 2015/16

L'extrem dretà Alberto Perea podria convertir-se en l'última incorporació de l'Olot. L'àrea esportiva del conjunt garrotxí ha decidit apostar fort per l'arribada de l'exjugador del Rayo Vallecano i el Llagostera, entre d'altres, per dotar la línia atacant de l'equip que dirigeix Antonio Rodríguez Rodri de més verticalitat, qualitat individual i habilitat tècnica. Perea, que amb el Llagostera el curs passat a segona A va jugar enganxat a la banda, va tenir un rol secundari en el conjunt que dirigeix Oriol Alsina, que va decidir no renovar el jugador, descontent amb les poques oportunitats que havia tingut. A més de ser un extrem pur per la banda, el futbolista manxec pot adaptar-se bé com a segona punta de l'atac, ja que domina la desmarcada i l'última i decisiva passada a la perfecció.

Alberto Perea va estar a punt de fitxar per l'Elx a principis d'agost, però el bloqueig que afectava el conjunt il·licità a l'hora de tramitar fitxes federatives va trencar qualsevol negociació. Perea, que fins als últims dies ha esperat l'oferta d'algun equip de segona A, podria decidir fer el pas per recalar a l'Olot i tornar a segona B –el curs 2012/13 va competir en la categoria, en el grup segon, amb el filial del Rayo Vallecano.

I és que, amb el mateix club madrileny, Perea va tenir l'opció de debutar a primera divisió el curs següent. Descarat però amb falta de continuïtat, Alberto Perea té com a objectiu rellançar la seva carrera i a la Garrotxa tindria les portes obertes per fer-ho. La fitxa lliure que li queda a l'Olot per completar la seva plantilla té un nom ben madur si no apareix cap contratemps final.

Porters
Wilfred
2a temp.
August Conesa
Castelldefels
Defenses
Jose Martínez
Múrcia
Albert Blázquez
Vila-real B
Jorge Rojas
3a temp.
Juanjo Prior
Badalona
Marc Vallho
Llagostera
Luismi Quezada*
Madrid
Lluc Mora
Girona B
Migcampistes
Abel Solé
11a temp.
Hèctor Simón
2a temp.
Èric Vilanova
2a temp.
Sana N'Diaye**
2a temp.
Sergio Ortiz
La Hoya
Djak Traoré*
Girona B
Extrems
Gato
Cartagena
Èric Reverter
Llevant B
Davanters
Uri Santos
4a temp.
Ismael Traoré
Espanyol B
Marcel Serramitja*
Girona B
Diego Sánchez
Lleida Esp.
*Arriba cedit
**Va arribar cedit pel Cadis el gener del curs passat

Campos, cedit al Saragossa amb una opció de compra

El porter de l'Olot, encara en etapa juvenil, serà cedit amb una opció de compra al Saragossa –el conjunt aragonès pagarà als olotins una compensació econòmica per la cessió–. Àlex Campos va arribar l'estiu passat a la Garrotxa procedent del Girona i, tant aquest estiu com l'anterior, va realitzar les pretemporades amb el primer equip olotí. En l'últim partit al camp del Vila-real B, Campos va entrar a la convocatòria i es va asseure a la banqueta com a suplent de Wilfred en detriment d'August Conesa, fitxat aquest estiu procedent del Castelldefels. Amb la marxa del juvenil cap a terres aragoneses, Conesa es queda sol com a suplent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)