2a divisió FEF

L'Europa confirma la recuperació amb una altra remuntada èpica

Doble canvi. Poch va aconseguir sacsejar el partit amb dues substitucions a la mitja part

EUROPA 3 GRANOLLERS 2

GRANOLLERS: Ortega, Valls (Mora, 87'), Suárez, Zamorano, Font, Héctor, Bilbao, Riki, Cano, Gil (Bauli, 61') i Didi (Ferran Vila, 74'). EUROPA: Gianni, Dot, Alberto (Rubi, 74'), Cano, Nils, Uri, Rovira, Josa (Poves, 46'), Abel Rita, Padilla i Montoro (David López, 46'). GOLS: 1-0 (25') Didi. 2-0 (33') Bilbao. 2-1 (47') Poves. 2-2 (82') Cano. 2-3 (87') Abel Rita. ÀRBITRE: Garcia Rosel. T.G.: Als locals Héctor, Valls i Riki; i als visitants Josa, Abel Rita i Gianni. PÚBLIC: Uns 400 espectadors. COMENTARI: Abonat últimament a les victòries difícils, l'Europa es va endur els tres punts de Granollers després de remuntar un 2-0 en contra. En una gran primera meitat, els vallesans van tenir la primera oportunitat clara abans del minut 5 després d'una errada en la passada del porter Gianni que Cano va enviar incomprensiblement fora amb la porteria buida. En el 25', però, Didi no va perdonar i va fer el primer, i Bilbao, actiu durant tot el partit, va doblar l'avantatge en el 33'. Al descans, Poch va sacsejar el seu equip amb dos canvis i l'Europa va fer un pas endavant. Poves, acabat d'entrar, va fer el 2-1 en el 47', un gol que va donar ales als escapulats. El conjunt vallesà, però, es va saber defensar amb èxit fins que, en els darrers deu minuts de partit, Cano de cap (82') i Abel Rita (87') en un xut creuat van culminar una remuntada èpica.