3a divisió FEF

Gran imatge, poc benefici

Positius. El Peralada recupera la solidesa defensiva, però no pot passar de l'empat per la manca d'encert

La segona volta va començar pel Peralada de la mateixa manera que va acabar la primera. Els problemes dels xampanyers per marcar són cada dia més notables i el temps cada cop els juga més en contra. Contra el Granollers, els d'Arnau Sala van fer una exhibició en defensa, deixant el Granollers pràcticament sense cap ocasió, però els va faltar l'encert per poder fer el viatge de tornada amb tres punts al sac. Tot i no haver-ho aconseguit, la nota positiva de la jornada per al Peralada és que els rivals de la zona baixa tampoc ho van fer i els xampanyers aconsegueixen retallar la diferència a quatre punts respecte a la permanència. Des dels primers minuts de partit es va veure que les ocasions de gol serien un bé molt preuat en el partit. El Peralada va ser qui va prendre lleugerament la iniciativa del joc i es va aproximar sovint a l'àrea rival, però li va costar superar una defensa vallesana força sòlida. A més, quan van aconseguir superar la defensa en dues ocasions a la primera meitat, una vegada més els xampanyers no van estar encertats. Cornellà va disposar de la primera ocasió amb un bon llençament de falta des de molt a prop que va obligar Ortega a lluir-se (15'). Qui tampoc va estar encertat va ser Marc Mas, que va rematar per sobre el travesser una centrada de Kike Sánchez (25'). El Granollers, en canvi, no va aconseguir xutar entre els tres pals en cap moment. Sergio García i Argi van tancar molt bé les bandes i Lluc Banús i Botxi es van erigir en un autèntic mur que va anul·lar una parella de davanters en forma com ara Cano i Bauli. En la represa, el guió va seguir igual. Tot i que el Granollers va tenir uns primers minuts de domini, el Peralada es va mantenir molt ben ordenat en defensa i Ureña no va haver d'intervenir en cap moment. En canvi, a l'altra banda, Ortega es va tornar a vestir d'heroi per salvar el Granollers i evidenciar una vegada més la falta de gol del Peralada. El porter local va evitar el gol en un u contra u davant Marc Mas (53') i també va evitar el gol de Jaume Duran (64') després d'una gran jugada personal. El Peralada no va poder disposar de cap ocasió més de perill, i encara va ser Ureña qui va haver de salvar els seus en el 80' en el primer xut entre els tres pals dels locals en tot el partit, obra de Bauli, que el porter va desviar salvant un punt per als xampanyers.

GRANOLLERS 0 PERALADA 0

GRANOLLERS: Ortega, Valls, Suárez, Zamorano, Font, Héctor, Bilbao, Roger Martínez, Cano (Burgos, 58'), Bauli i Didi (Vila, 77'). PERALADA: Ureña, Sergio García, Argi, Lluc, Botxi, Moñino (Litus, 87'), Óscar Molina (Iván Fernández, 59'), Cornellà, Marc Mas, Jaume Duran i Kike Sánchez. ÀRBITRE: Bertomeu García. T.G.: als locals Suárez, Didi, Valls, Zamorano i Burgos; i als visitants Argi i Iván Fernández. PÚBLIC: Uns 250 espectadors.
L'empat és insuficient per a l'objectiu de l'equip, però no puc fer cap altra cosa que felicitar l'equip per l'actuació d'avui
Hem estat impecables en defensa i hem tingut ocasions per acabar guanyant
Arnau Sala
entrenador del peralada

Iván Fernández firma i debuta amb el Peralada

El Peralada ha tancat aquest cap de setmana la incorporació del migcampista de 24 anys Iván Fernández, que arriba procedent del Farners. Sense perdre el temps, el de Santa Coloma de Farners ja va entrar ahir en la convocatòria i va disposar de 31' a la segona meitat entrant en substitució d'Óscar Molina. “Ens ha aportat molt en els minuts que ha jugat i ens ajudarà d'ara en endavant perquè és molt important tenir un recanvi per a Moñino i Cornellà”, va comentar el tècnic xampanyer Arnau Sala. A banda de l'arribada d'Iván Fernández, el Peralada continua treballant, tot i les limitacions econòmiques per reforçar la zona atacant després de la marxa d'Aleix Feixas amb l'objectiu d'augmentar la competència i millorar en l'aspecte golejador. En el capítol de baixes, els xampanyers continuen sense donar la baixa a Tidiane per fitxar per la Jonquera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)