2a divisió FEF

Pi, engrescat amb el projecte del Badalona

2a divisió B. L'exjugador del Llagostera, que ha fitxat per un any i mig, arriba disposat a estirar el carro d'un equip que necessita un plus en atac

Enric Pi ha sortit de la zona de confort del Llagostera, on era una institució, per tornar a la guerra de la segona B. Ho farà amb el Badalona, amb la missió de millorar l'atac d'un equip necessitat de gols. El futbolista, que a Llagostera ha jugat com a lateral les últimes temporades, va fitxar la setmana passada per una temporada i mitja. En el que queda d'aquesta l'objectiu no és cap altre que la permanència. En la vinent, la notícia serà l'estrena, per fi, del nou estadi. “Aquesta temporada hem de mantenir la categoria, la que ve es presenta molt il·lusionant. Aquest és un club històric on han estat alguns amics meus que me n'han parlat molt bé”, explica Enric Pi. “El club i jo vam estar d'acord que fitxés per un any i mig per al projecte de la temporada que ve. Per la meva part també buscava una mica d'estabilitat”, reconeix.

Pi va debutar diumenge passat (30') contra la Pobla substituint una altra de les incorporacions del Badalona en el mercat d'hivern, David Serrano. “Miraré d'adaptar-me al més aviat possible. També físicament, ja que he passat uns mesos en què m'he entrenat però no he jugat gaire. Diumenge passat em vaig trobar força bé”, assegura. “He après a jugar de lateral i si l'entrenador m'ho demana hi jugaré amb molt de gust, però si, com sembla, em vol a dalt, canviaré el xip i tornaré a pensar a atacar més que a defensar”, comenta també.

Adéu al Llagostera

El granollerí és una referència al Llagostera, on va jugar durant quatre temporades i mitja, i va aconseguir un ascens a segona divisió A. “Em van convidar a marxar, vaig arribar a un acord amb ells i vaig rebre algunes ofertes”, admet Pi, que tot i tenir més possibilitats es va decantar pel Badalona. “Tenia clar, però, que si jugava a Catalunya seria al Badalona. Els agraeixo la paciència que han tingut a esperar que solucionés la meva situació amb el Llagostera”, explica el futbolista. “Des del primer moment he estat en contacte amb Manolo González i amb el president, espero retornar la confiança que han posat en mi amb bones actuacions”, hi afegeix. Enric Pi no té por de la responsabilitat de liderar el seu nou equip. “Ja tinc 32 anys i això no suposa cap pressió afegida per a mi. És clar que els que tenim més experiència hem d'estirar el carro. No hi haurà cap problema. Ho faré amb molt de gust”, conclou el granollerí.

Miraré d'adaptar-me al més aviat possible. També físicament, ja que he passat uns mesos en què m'he entrenat però no he jugat
És clar que els que tenim més experiència hem d'estirar el carro. Ho faré amb molt de gust
Enric Pi
jugador del badalona
Aquesta temporada hem de mantenir la categoria, la que ve es presenta molt il·lusionant amb el nou estadi

Joaquín Calderón és l'últim reforç

El Badalona va fer oficial ahir la quarta incorporació en el mercat d'hivern, la del migcampista ofensiu Joaquín Calderón. El nou futbolista escapulat, que ja es va entrenar ahir sota les ordres de Manolo González, té 27 anys i va arribar a debutar, molt jove, amb l'Elx a segona A. Després va passar, entre daltres, pel València Mestalla, l'Alavés, el Nàstic (12 partits la temporada 2012/13), l'Alcoià i el Sant Andreu (25 partits i tres gols la temporada passada). Actualment no tenia equip. Calderón és el quart fitxatge hivernal del Badalona, que anteriorment havia incorporat Sekou Gassama (Bergantiños), David Serrano (Girona) i Enric Pi (Llagostera). Per contra, l'equip del Barcelonès ha perdut aquest mes de gener Manu Balda, David Jiménez i Facundo Ponzio. Amb aquests canvis el Badalona espera millorar les prestacions de l'equip perquè no s'acosti a la zona baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)