2a divisió FEF

Oscar Muñoz, arribar i moldre

2a divisió B. El nou davanter escapulat va marcar un doblet per donar un punt al Badalona. Només s'havia entrenat un dia amb el grup i va ser titular per la lesió d'Olmeda

Quan Sergio Olmeda es va lesionar en l'escalfament, Manolo González no va tenir cap altre remei: va haver d'apostar pel nou fitxatge, Òscar Muñoz, tot i que només havia fet mig entrenament amb la resta del grup. El futbol, de vegades, té aquestes coses. Es parla de la importància de l'adaptació als companys, als sistemes, a l'entrenador, però si el gol es porta a les venes tan se val. El cas és que Muñoz va fer un doblet que va donar un punt molt valuós al Badalona, que ho tenia tot perdut a la mitja part, quan perdia per 2-0.

“Va anar tot molt ràpid”, explica el nou heroi escapulat. “Vaig arribar divendres, vam fer un entrenament suau i no havia de jugar a Sant Adrià. Tot molt precipitat i amb la pena d'haver deixat els meus companys de Cornellà. Però clar, estic molt content pels dos gols”, afegeix Òscar Muñoz, que no va poder acabar el partit. “Se'm pujaven els bessons. Crec que per les mitges. Com que sóc nou al vestidor, vaig agafar unes d'una talla més petita i m'estrenyien molt. Ara ja tinc preparades unes de la meva mida per diumenge”.

Bons inicis

L'immillorable inici de Muñoz al Badalona no ha estat l'únic en la seva carrera. En la temporada 2012/13 va fer un altre doblet en la seva estrena amb la samarreta del Castelldefels (contra la Muntanyesa). Aquell mateix any també es va estrenar amb dos gols (a Palamós) quan l'Europa el va fitxar en el mercat d'hivern. “Sempre em passa que començo amb molt bon peu. En alguns equips continuo bé i en d'altres, no hi ha manera... Espero que el Badalona sigui un club on em vagi bé”, explica el nou punta de l'equip de Manolo González. El tècnic, per cert, valora molt la seva arribada: “Tots els jugadors que han arribat ara ens donen un plus que no teníem en la primera volta”, opina.

Òscar Muñoz va marxar del Cornellà, on va marcar un gol salvador en l'últim partit de la temporada passada que va donar la permanència al conjunt verd. “No estava tenint minuts. L'entrenador havia perdut la confiança en mi i havíem de trobar una sortida”, reconeix. Tot i així, no té una mala relació amb Jordi Roger. “Sempre ens hem dit les coses a la cara. Per bé i per mal. Em va fitxar quan jo havia perdut la confiança en mi mateix i me la va retornar. A part d'això, a un entrenador no se li poden demanar explicacions si no jugues”, diu..

LES REACCIONS

Vaig arribar divendres, vam fer un entrenament suau i no havia de jugar però la lesió d'Olmeda em va fer titular
Tots els jugadors que han vingut ara ens donen un plus que no teníem en la primera volta
Manolo González
entrenador del badalona
Sempre em passa que començo amb bon peu. Espero que el Badalona sigui un club on em vagi bé
Òscar Muñoz
davanter del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)