Girona

Incògnites d'última hora

El Girona mantindrà fins a l'entrenament d'aquest matí la incertesa sobre Dejan Lekic i Javi Álamo, que tenen difícil jugar demà al camp de l'Osca

Pablo Machín cita també com a dubtosos Kiko Olivas i Sebas Coris i, amb quatre baixes segures, ho supedita tot a l'última sessió

El Girona no havia aclarit, ni dimecres ni dijous, si la lesió de Dejan Lekic li impediria participar en el partit de demà al camp de l'Osca, i la presència de Pablo Machín a la sala de premsa tampoc va servir per aclarir-ho. L'únic que queda clar és que la ressonància magnètica a què es va sotmetre el davanter serbi va descartar cap trencament, perquè, si n'hi hagués, els tècnics ja no es podrien ni plantejar tenir-lo a punt per viatjar. I, segons va assegurar Machín, fins a aquest matí, després de l'última sessió, no prendran cap decisió. Ni sobre Lekic, ni sobre Javi Álamo, Kiko Olivas i Sebas Coris, als quals el tècnic també va citar com a dubtosos.

“Lekic té unes molèsties a l'adductor, i demà [per avui] decidirem si viatja o no”, va comentar Machín, que no va voler ni valorar el grau d'optimisme. “Quan un jugador deixa un entrenament és que alguna cosa té, tot i que n'hi ha un munt que amb molèsties després competeixen.” El cas és que el serbi va plegar abans d'hora en la sessió de dimecres al matí i s'ha perdut les següents (dimecres a la tarda, dijous i ahir), amb la qual cosa sembla difícil que Machín se l'endugui. A més, tenint a punt Mata, que ha tornat a quedar amb quatre targetes grogues un cop el comitè de competició li va retirar la que va veure contra el Nàstic. “Felicito el club pel doble recurs i per tenir la possibilitat de comptar amb els jugadors. Tot i que també em fot que, si treuen les targetes, vol dir que l'àrbitre no les hauria d'haver ensenyat, i amb onze probablement hauríem tingut més possibilitats de guanyar”, va explicar el de Gómara.

En una situació similar a la de Lekic hi ha Javi Álamo, que dijous ja no va participar en l'entrenament i que ahir ho va fer al marge del grup. “Té un problema al genoll, tampoc sé dir-vos exactament què té, i fins demà no ho sabrem”, va comentar l'entrenador. Álamo ha jugat els quatre últims partits entrant des de la banqueta, i no seria gens estrany que quedés fora de la convocatòria. Machín, segons va explicar, també ha d'acabar de resoldre la incertesa sobre Kiko Olivas –“també ha treballat al marge del grup”– i Sebas Coris, “per un problema a l'esquena”. Machín té del tot descartats quatre jugadors. Pol Llonch s'està acabant de recuperar d'una lesió muscular que es va fer la setmana passada. Richy Álvarez va treballar amb el grup, tot i que la sessió era més suau. Marcelo Djalo, absent per galteres des de fa dies, veu com el problema s'allarga més del compte. I Rubén Sobrino continua recuperant-se de la lesió, tot i que ja ha passat el mes que va anunciar el club de marge abans de reintegrar-se a l'equip. “Vull pensar que va millor. No vull ser pesat, però fa temps que intento oblidar-me'n, perquè no en traiem res de pensar-hi i pressionar-lo”, va dir Machín.

El retard de Nwakali

L'entrenador del Girona va valorar el retorn de Chidiebere Nwakali, que ha trigat més d'un mes i mig a tornar del seu país per problemes burocràtics. “És un noi molt jove i no sé fins a quin punt té clara la realitat del que està vivint. No li devia ser fàcil solucionar la paperassa, i ja s'hi va trobar l'any passat”. Machín, però, veu el migcampista amb un to físic prou bo: “És un noi que de seguida agafarà el ritme i la forma, perquè té unes característiques molt peculiars. Llàstima del temps perdut, com a mínim per progressar en l'idioma”.

DEJAN LEKIC

Les proves van descartar cap trencament, però no s'ha entrenat per les molèsties a l'adductor

JAVI ÁLAMO

Va parar per un altre problema en un genoll, però Machín no el va descartar

QUATRE LESIONATS

Sobrino, Marcelo, Pol Llonch i Richy, que ahir es va entrenar amb el grup, són baixa

L'Osca vol omplir El Alcoraz, on hi haurà uns 50 gironins

L'Osca, dissetè amb un punt de marge respecte a la zona de descens i a quatre punts del Girona, ha donat molta importància al partit de demà. El club va fer una campanya per mirar d'omplir El Alcoraz –amb preus rebaixats–, i la resposta de l'afició ha estat molt bona. Segons va informar el club, ahir s'havien superat les 1.700 entrades venudes i s'havien exhaurit les de general, gol nord, preferent i tribuna. Només queden entrades del gol sud, i el club confia que l'estadi s'omplirà. A més, una de les penyes del club ha organitzat una mena de cercavila pels carrers d'Osca. El partit de demà també tindrà presència d'aficionats del Girona. Les penyes oficials del club han organitzat un desplaçament (el viatge en autocar i l'entrada per 50 euros, i 45 euros per als penyistes) al qual s'han inscrit una cinquantena de persones. El bus surt demà a les 7 del matí de Girona i tornarà cap a casa un cop s'acabi el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)