2a divisió FEF

Treva amb l'ajuntament

2a divisió B. El Badalona esperarà durant els propers dies una resposta a tots els greuges després d'una reunió mantinguda dilluns amb la voluntat de rebaixar la tensió acumulada

El conflicte no ha acabat però el Badalona i l'ajuntament van rebaixar el to de tensió creat en els últims dies pels terminis en la construcció del nou camp de futbol de la ciutat.

El consistori va demanar, en una reunió mantinguda a inicis de la passada setmana, uns dies per aclarir les disfuncions que s'havien produït en tot el procés que ha retardat la inauguració del camp i els impagaments de part de la subvenció pública que havia de rebre el club. Així l'ajuntament va emetre un comunicat en què reconeixia que buscaria solucions pels greuges que arrossega l'entitat i es va comprometre a “establir un calendari conjunt de treball pel seguiment de la fase final de les obres i de la resta d'acords adquirits”. De la mateixa manera, es van emplaçar a una reunió posterior a les festes de Setmana Santa per desencallar una situació que va esclatar la setmana passada. El consistori va comunicar que el nou estadi municipal no es podia inaugurar a inicis de la temporada i el club va amenaçar a emprendre accions legals per aquest fet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)