2a divisió FEF

El Badalona ho té clar

2a divisió B. La junta directiva del club escapulat es planteja dimitir si el nou estadi no està a punt per iniciar la temporada que ve

Tres dies abans de reunir-se amb l'Ajuntament de la ciutat per fixar el full de ruta de la construcció del nou estadi, el president del Badalona, Miguel Ángel Sánchez, va anunciar que, en el cas que d'aquesta reunió no surti un acord que prevegi que el seu equip podrà començar la temporada 2016/17 a la nova instal·lació, convocarà una assemblea extraordinària de socis per tal de prendre decisions. En aquest sentit, Sánchez no va descartar la possibilitat d'emprendre accions legals i, fins i tot, d'una dimissió en bloc, d'ell i de la seva junta directiva. L'import del pagament de la subvenció anual i de les grades provisionals del camp on ara juga el Badalona també enfronten el club i el consistori. En tot cas, la preocupació principal de Miguel Ángel Sánchez és la planificació de la temporada que ve, per a la qual compta amb el nou estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)