2a divisió FEF

El Sabadell canviarà de propietari i reduirà el pressupost 500.000 euros

2a divisió B. Els arlequinats manegaran una partida d'1,2 milions d'euros per a la temporada vinent, i la continuïtat dels llocs clau està enlaire

La reestructuració del Sabadell afectarà i, de valent, la caixa. El president, Antoni Reguant, va anunciar ahir oficialment que havien arribat a un acord per solucionar la supervivència del club, però també un canvi de rumb dràstic en l'entitat. D'aquesta manera, els arlequinats manegaran un pressupost d'1,2 milions d'euros, inferior en mig milió d'euros al que van presentar el curs passat i que provocarà una reducció de costos en els treballadors, la plantilla i el cos tècnic.

El president, Antoni Reguant, que va confirmar que els tres representants de Hummel a Espanya –liderats per José García, Coe– seran els nous màxims accionistes de l'entitat si, arribats a mitjan juliol, compleixen alguns compromisos econòmics. El primer ja el van fer ahir, amb l'ingrés de les quantitats que es devien als jugadors, un fet clau per no baixar de categoria.

Solucionats els efectes econòmics del passat, caldrà veure què passa amb tota l'estructura de l'entitat, esportiva i no esportiva. “Explicarem [a la plantilla, el cos tècnic i els treballadors] aquest nou plantejament, la seva resposta ja no depèn de nosaltres. Ells també hauran d'acceptar aquestes noves condicions”, va dir Reguant. Així, no és clara la continuïtat ni del director general, Carlos Arean; del director esportiu, Javi Pérez, ni de l'entrenador, Miguel Álvarez. Tot plegat, perquè la reducció del pressupost en mig milió d'euros afecta directament els sous i també la confecció del projecte que tots tres van iniciar després del descens de categoria.

Tot i la reducció dràstica de la partida de diners, Reguant continua amb un discurs sorprenentment ambiciós: “Ells han vingut per intentar abordar l'ascens de categoria, i per això haurem de buscar fórmules diferents, com ara les cessions, per confeccionar la plantilla.”

LES REACCIONS

El màxim accionista no serà Hummel com a tal, sinó una empresa que, entre altres activitats, dirigeix la divisió de Hummel a Espanya
Mantenim que el repte per a aquest curs és jugar les eliminatòries d'ascens
Antoni Reguant
president del sabadell
Explicarem [a la plantilla, el cos tècnic i els treballadors] aquest nou plantejament. La seva resposta ja no depèn de nosaltres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)