3a divisió FEF

Comença a anar de debò

Pretemporada. El Peralada s'estrena aquesta pretemporada rebent l'Olot (19 h) i el Figueres es presenta davant l'afició contra l'Al-Wahda (20 h) el dia que arrenca la copa Catalunya

Encara falta poc menys d'un mes per començar la lliga, però els equips continuen la preparació. El Peralada, que s'ha centrat a confeccionar la plantilla, és un dels que encara no s'han estrenat. Els d'Arnau Sala i Xavi Punsí ho faran avui (a les 19 h), rebent la visita de l'Olot –serà el seu tercer partit– en un amistós que supleix l'eliminatòria de copa Catalunya suspesa per l'exclusió del Peralada. A banda de veure la progressió de l'Olot respecte al partit de dimecres a l'Escala, el principal interès serà veure els jugadors que han arribat aquest estiu a Peralada. A més, s'espera que en el partit també hi prenguin part diversos jugadors a prova que estan intentant fer-se un lloc a l'equip.

Igual que l'Olot, el Figueres disputarà avui (a les 20 h) el tercer partit de la pretemporada, que tindrà un component especial, i és que serà el primer partit a Vilatenim i servirà per fer la presentació oficial de la plantilla davant l'afició, que tindrà l'entrada de franc. Els de Chicho reben la visita de l'Al-Wahda dels Emirats Àrabs Units, que entrena Javier Aguirre. Serà el primer gran test de la Unió després de superar l'Armentera i el Borrassà, però és possible que l'equip figuerenc jugui amb una marxa menys per guardar forces per al partit de diumenge contra el Palamós de la copa Catalunya.

Comença la copa Catalunya

Per al derbi empordanès caldrà esperar fins diumenge, però avui ja hi haurà sis partits de la primera eliminatòria de la copa Catalunya, en què destaca la participació del Reus com a equip de segona A, que visitarà el camp del Vilafranca.

Avui:
Júpiter-Prat
19.00
Sant Andreu-l'Hospi
19.00
Vilassar-Cornellà
19.00
Ascó-Lleida
19.30
Vilafranca-Reus
20.00
Muntayesa-Granollers
20.00
Demà:
Europa-Masnou
19.00
Castelldefels-Badalona
19.00
Manlleu-Barça B
19.00
Terrassa-Santfeliuenc
19.30
Cerdanyola-Sabadell
20.00
Figueres-Palamós
20.00
*L'Olot s'ha classificat per l'eliminació del Peralada per part de la FCF
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)