Girona

futbol

girona

Negocien amb el Dépor la cessió de Saúl García

Saúl García és un dels jugadors que més agrada al Girona per cobrir la vacant que ha deixat Álex Menéndez al carril esquerre. El jugador, de només 21 anys, pertany al Deportivo i fins fa poques setmanes la intenció del club gallec era mantenir-lo a la primera plantilla, però hi ha hagut un canvi de plans i a Riazor tornen a considerar una nova cessió, similar a la del curs passat, que va acabar amb Saúl jugant en el Tenerife (també el va intentar incorporar el Llagostera), amb el qual va disputar 20 partits. El problema per al Girona és que hi ha altres clubs, entre els quals el Llevant i l'Almeria, interessats també en el futbolista.

Gran projecció

Saúl García no es estrictament un carriler perquè tant al Tenerife com al Racing ha jugat incrustat en el lateral esquerre dins un 4-4-2. El futbolista, però, és un jugador molt ofensiu que arriba amb facilitat a la línia de fons i té bona centrada. En el Girona el veuen com una peça que pot encaixar perfectament en el 3-5-2 que utilitza Pablo Machín.

Malgrat la seva joventut, Saúl ja ha disputat 56 partits a segona A (als 20 del curs passat, cal afegir-hi els 36 que va jugar amb el Racing la temporada 2014/15, que va acabar amb el descens de l'equip cantàbric). Saúl és un producte del Sardinero, on ha passat per totes les categories. També té un ascens a Plata, el curs 2013/14. El Deportivo el va fitxar el 2014 quan el jugador s'havia compromès amb el Valladolid. El cas va acabar als jutjats i el jugador –o el Dépor– està condemnat a pagar un milió d'euros al club castellà.

BEN SITUAT

L'esquerrà, de 21 anys, és una de les opcions per cobrir la baixa d'Álex Menéndez

PROJECCIÓ

Saúl pertany al club gallec, però ha jugat a 2a A amb el Tenerife i el Racing
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)