FEB

Nova cara per guanyar

L'Spar Citylift Girona inicia la pretemporada i el club ho aprofita per presentar els seus nous colors i la nova imatge corporativa

El vermell ho impregna tot per generar una percepció més passional

El primer dia que les jugadores de l'Spar Citylift Girona van trepitjar pista, el club va presentar la nova imatge que el distingirà. Adéu al taronja com a color corporatiu i pas al vermell, que també pintarà tota la vestimenta de l'equip. Fins i tot el lema de la campanya d'abonaments (#etposemvermell) gira al voltant del nou color corporatiu.

En l'aspecte esportiu, Èric Surís pot treballar des d'ahir amb Noemí Jordana, Rosó Buch, Ainoha López, Helena Oma, Leonor Rodríguez, Artemis Spanou, Sofia Silva i Kristina Alminaite. S'espera Ify Ibekwe i Haley Peters cap al dia 17 o 18 per completar una plantilla que, tot i que no disputarà aquesta temporada l'Eurolliga, sembla capacitada per tenir un recorregut llarg en l'Eurocopa, que disputarà a partir del 26 d'octubre.

Pintat de vermell

El lloc web del club ja llueix els nous colors de guerra. S'ha canviat fins i tot el logotip del club, que ara ofereix una imatge més dinàmica, més americanitzada. També s'ha volgut aprofitar la coincidència de colors amb el Girona FC i amb el GEiEG –amb el qual la col·laboració esportiva s'estreny unificant els equips de base de l'Uni i el GEiEG sota la figura de Carles Surís–. Per descomptat, el nou logotip s'aplicarà a tot el marxandatge del club de manera immediata.

L'altre canvi visible serà en la vestimenta esportiva, tant en la d'entrenaments com en la de competició. La titular és de fons negre amb ratlles diagonals vermelles que van creixent fins que es converteixen en el predominant dels pantalons. La segona vestimenta substitueix el fons negre pel blanc, que també és el color que mana en els pantalons. L'efecte visual és tan potent com amb la samarreta antiga (negra) però amb més dinamisme.

Interpel·lació directa
L'abonament de la temporada 2016/17 de l'Spar Citylift Girona costarà 60 euros (10 més que l'any passat), 20 per als menors de 12 anys, i permetrà accedir als partits de Lliga Femenina i Eurocopa. També hi ha abonaments familiars (quatre carnets per 180 euros i 40 euros per cada seient addicional i una tarifa bonificada de 50 euros si es disposa del Carnet Jove, carnet d'estudiant, qualsevol llicència federativa o carnet ADN Gironí. Però és que, a més, li pot sortir de franc. Halcón Viatges descomptarà el preu de l'abonament de qualsevol viatge que s'hi contracti. La casa d'apostes Goldenpark converteix l'abonament en crèdit per gastar en el seu web. I Citylift descompta un 20 per cent en la factura de manteniment de l'ascensor de l'abonat.A nivell audiovisual el llançament de la la campanya s'ha fet amb la imatge de Noemí Jordana (foto), Ainoha López i Helena Oma, a la qual s'aniran afegint posteriorment les altres jugadores. També s'ha produït un vídeo molt efectista que busca “posar vermell” el seguidor amb un seguit d'interpel·lacions directíssimes al llarg de més de dos minuts. “Tu, que saps que no pararem, que no ens rendirem, on eres quan et necessitàvem?”. “I tu dius que ets de l'Spar Citylift Girona? Demostra-ho! On eres cada partit, cada minut? Et necessitem. Sense tu l'equip no és res. Sense tu no podem seguir millorant. No podem seguir creixent. I volem seguir creixent. Per què no véns?”Després de projectar-lo en la presentació d'ahir, el propietari de Citylift –amb Upbrand Marketing se n'ha encarregat de la nova imatge i també del vídeo– va exclamar: “Més directe que això no pot ser”.L'Uni va acabar la temporada passada amb 980 abonats, una xifra en línia de l'objectiu que es marcava fa un any (es va parlar de 1.000). Es venia dels 800 (2014/15) i ara la meta és superar amb escreix el miler. Els abonats del curs passat tenen dret a conservar el seu seient, o a demanar-ne un de nou. El preu de l'entrada a taquilla serà de 5 euros.

El CSD i la supercopa

En les pròximes hores s'espera que el CSD faci pública la resolució sobre la demanda del Conquero contra la seva exclusió de la LLF. De retruc, aquest dictamen pot afectar l'Spar Citylift Girona més enllà de les implicacions que tindria haver de refer el calendari de lliga ja publicat el 26 de juliol i que, si s'obligués a readmetre el Conquero, hauria de passar de 26 jornades a 30. I és que, si el CSD dóna la raó a la FEB, és molt probable que la federació ofereixi a l'Uni disputar la supercopa contra el Perfumerías Avenida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)