ACB

S'atipen de la falta de definició de Doblas

Lliga Endesa. El Morabanc Andorra activarà altres vies en vista del silenci del pivot a la seva oferta. El club també obre la porta a Zengotita

Era el desitjat per reforçar el joc interior en el Morabanc, però no se l'esperarà eternament. El club li havia donat temps fins ahir per definir-se, però David Doblas no va respondre a l'oferta andorrana. El pivot (2,01m, 1981) té l'experiència requerida –11,9 punts i 6 rebots en el Guipúscoa, el curs passat a l'ACB–, però no és l'únic a la llista. Ara s'activaran altres possibilitats.

També s'ha fet saber a Asier Zengotitabengoa que, si es queda, tindrà un rol molt secundari, de cinquè exterior. Per tant, se li ha obert la porta de sortida. En tot cas, si l'aler decidís no moure's, se li respectaria el contracte i seria un més. El curs passat, a la LEB Or, va fer 8,9 punts en 20 minuts. Finalment, el club andorrà va anunciar ahir que David Eudal, tècnic del filial fins ara, formaria part del cos tècnic de Joan Peñarroya a la lliga Endesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)