ACB

Poeta, el base desitjat

Lliga Endesa. La Bruixa d'Or acosta posicions amb el base italià, que veu amb bons ulls anar a Manresa per treballar amb Pedro Martínez

Dins la feinada que té a sobre La Bruixa d'Or, un dels aspectes amb més prioritat era la tria del base titular, que s'ha de complementar amb Àlex Hernández. L'escollit té nom i cognom, Giuseppe Poeta. I si bé encara no hi ha acord en l'aspecte econòmic –es treballa amb una proposta per un any–, la predisposició del base italià (1,90m, 1985) per venir a Manresa és màxima. A banda del fet de poder continuar a la Lliga Endesa i fer-ho amb un rol preponderant, l'atrau la possibilitat de poder treballar a les ordres de Pedro Martínez. Poeta va jugar el curs passat en el Laboral Kutxa, on hi va arribar a principis de gener per cobrir la vacant de Hodge. Va acabar amb 4,8 punts i 2,3 assistències en 13 minuts en la Lliga Endesa.

Grigonis, a punt

Encara que no hagi anunciat oficialment cap moviment, La Bruixa d'Or ja té dues operacions tan encaminades que es poden donar per fetes. Una és la de l'aler lituà Marius Grigonis (1,98m, 1994), que va militar el curs passat a l'Osca (LEB Or), cedit pel Zalgiris, i que ara ha quedat lliure. En l'últim europeu sub-20, ha brillat amb Lituània (10,4 punts, 4,5 rebots i 2,4 assistències). L'altra és el retorn de Marcus Eriksson (2,00m, 1993), que tornarà a ser cedit pel Barça per segon any consecutiu. Els dos són grans tiradors de llarga distància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)