ACB

Poeta: “Vull ser el líder”

Lliga Endesa. El nou base de La Bruixa d'Or, ara concentrat amb la selecció italiana, està convençut que l'equip no patirà per mantenir-se

És la segona incorporació del nou projecte de La Bruixa d'Or, rere Grigonis. Anunciat dijous al vespre, Giuseppe Poeta ha firmat per un curs i té la missió de portar la batuta, formant parella en la direcció amb Àlex Hernández.

Des de la concentració de la selecció italiana –ara jugant el preeuropeu– ens explica què l'ha fet decidir a venir a Manresa, que suma dos descensos seguits, no concretats: “És un repte. M'han parlat molt bé de l'entitat i l'entrenador; per mi, és una garantia. Té les idees clares i sempre m'ha agradat la forma com jugaven els seus equips.” Poeta està feliç de continuar en la Lliga Endesa, si bé els objectius a Vitòria eren diferents: “No és cap problema. Fins ara m'he trobat de tot, des d'equips que lluitaven per no baixar fins a equips com ara el Virtus de Bolonya, amb pressió. Tinc experiència i crec que farem un bon any. M'han parlat meravelles de l'afició de Manresa i espero que li generem il·lusió.”

El nou base de La Bruixa d'Or diu que encara no ha parlat amb Pedro Martínez –“Dijous ens vam enviar alguns missatges”–, i es veu com a líder, amb un paper similar al que tenia a Itàlia: “En el Laboral Kutxa, els tirs anaven per Nocioni o Pleiss; és normal. Allà jo era segon base i el meu objectiu era jugar 10 o 15 minuts amb energia, intensificant la defensa. Però fins llavors, a Itàlia vaig ser primer base sempre. M'agrada la responsabilitat i vull ser el líder.”

El base del sud d'Itàlia riu quan se li recorda que el seu millor partit del curs passat va ser contra els del Bages (21 punts en 21 minuts) –“Va ser un moment d'inspiració”– i preveu incorporar-se a l'equip a començament de setembre.
Amb Itàlia està concentrat des del 25 de juny preparant el preeuropeu. No va jugar dimecres per culpa d'un cop en un genoll.

UN ROL PRINCIPAL

“A Itàlia, sempre vaig ser primer base. M'agrada la responsabilitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)