Més bàsquet

Dos ‘amistosos' per iniciar la fase prèvia

El debut. La selecció espanyola debuta avui contra l'Iran i demà jugarà contra Egipte, dos rivals inofensius. Reyes s'ho perdrà

L'Iran, la selecció que en la fase de preparació va perdre de 33 contra el Brasil, serà aquest vespre (22 h, Cuatro) la primera de les víctimes de la selecció espanyola. El jugador més conegut d'aquest equip és Hamed Haddadi (2m18), que ha estat quatre temporades i mitja a l'NBA –quatre amb Marc Gasol als Grizzlies i mitja als Suns–. Quasi tota la selecció de l'Iran juga en la lliga del seu país. A més d'Haddadi, cal destacar Behnam Yakhchalidenhkordi, Ashgar Kardoust i Mohammad Jamshidi amb el veterà Bahrami també com a referent. En condicions normals, el triomf ha de ser claríssim. L'Iran –7-7 en la fase de preparació– participa per segona vegada en un mundial –es va estrenar el 2010 amb un 19è lloc– després de ser per tercer cop campió d'Àsia. El seleccionador és l'eslovè Meme Becirovic.

S'estrenarà Abrines

Tot i que el mallorquí no ha jugat en la fase de preparació per problemes físics, ahir ja es va entrenar amb el grup i està previst que avui jugui. També ho farà Rudy, recuperat dels problemes als isquiotibials. Qui no hi serà els dos primers partits és Reyes, amb un esquinç.

Esperem que ens respectin les lesions, tenim la màxima confiança
Juan Carlos Navarro
El nostre objectiu és l'or, però hem de fer moltes coses abans
Rudy Fernández
En un mundial no es pot menysprear ningú; si ho fas, ho pagues
Marc Gasol
Ja sabem que la majoria de rivals ens voldran frenar el joc interior, però no serà fàcil
Àlex Abrines
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)