ACB

Deshaun Thomas tancarà la plantilla

Lliga Endesa.El Barça espera la firma de l'exaler del Nanterre perquè es converteixi en el relleu de Papanikolaou

El Barça espera per a les pròximes hores l'arribada del document signat per Deshaun Thomas per fer oficial la contractació de l'aler, que seria el substitut de Kostas Papanikolaou i tancaria la plantilla del Barça del 2014/15. Thomas, un aler de 2,01 que ahir tot just va fer 23 anys, jugava la temporada passada amb el Nanterre i va fer el partit més complet en l'Eurolliga justament en el triomf del conjunt francès al Palau, en la primera volta de la primera fase. Aquella nit va acabar amb 14 punts (1/5 de 2, 3/5 de 3, 3/5 tirs lliures), set rebots, una recuperació, un tap i 15 de valoració en 22 minuts, clarament per sobre de les seves mitjanes (9,5 punts i 2,8 rebots). Thomas tan sols té una temporada d'experiència a Europa, poca en relació amb la idea de Xavi Pascual i Joan Creus a l'hora de fitxar jugadors. Hi ha, però, un detall que no ha de passar per alt: els que el va escollir en el draft del 2013 –tot i que amb el número 58– van ser els Spurs, la franquícia de l'NBA amb més cura pel joc col·lectiu.

Bo per a Hezonja

El jugador havia deixat el Nanterre i se l'havia relacionat amb l'Avellino italià, però no hi va arribar a fitxar. Quan al Barça se li han anat tancant altres opcions, ha reactivat la del nord-americà, un jugador esquerrà i amb bona mà que, pel seu perfil, per la seva procedència i pel rol que té, no serà un obstacle perquè Mario Hezonja pugui demostrar que és un jugador fiable a alt nivell.

Ja tenen dorsals

El Barça va comunicar ahir els dorsals que tindran els jugadors la temporada que ve. Són els següents: Doellman (5), Hakanson (6), Hezonja (8), Huertas (9), Abrines (10), Navarro (11), Satoranski (13), Eriksson (20), Pleiss (21), Sulejmanovic (22), Oleson (24), Lampe (30), Nachbar (34) i Tomic (44). Ja no hi és Todorovic –la seva cessió al Bilbao és cosa d'hores–, però sí Eriksson –que anirà cedit a La Bruixa d'Or– perquè farà la pretemporada amb el Barça. De fet, no seria estrany que no s'incorporés al Manresa fins que tornin Navarro i Abrines del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)