FCBQ

La generació d'or de l'Adepaf pren les regnes del club

Bàsquet. Oriol Rabert presideix una junta amb els germans Vallmajó, Pere Pla i altres exjugadors de la millora etapa recent

Oriol Rabert és, des del 17 d'octubre, el president de l'Adepaf en substitució de Jordi Sayó. L'exjugador i exentrenador de l'equip figuerenc ha aglutinat al seu voltant un equip amb la majoria dels jugadors de l'última gran fornada que ha donat el club, com Pere Pla (vicepresident) i els germans Edu i Jordi Vallmajó. Xavi Vallmajó és el director esportiu del club i Marc Argüello, el director tècnic. Completen la junta Carles Pujol, Francesc Heras, Pau Quirante, Francesc Hortensi, Joan Aguer i Isaac Batlle. L'objectiu és reflotar esportivament el club –econòmicament sanejat–, amb un primer equip a 2a catalana. Una des les primeres decisions ha estat signar el manifest de suport al dret a decidir i fer costat a l'ANC i Òmnium pel 9-N.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)