FCBQ

El Sol Gironès s'imposa per la mínima a la pista del Cellera

SOL GIRONÈS 91

CELLERA 90

CELLERA: Sidera (1), Adrián (8), Obré, Ballell (17), Terrades (7), Castillo, Peruga (27), Nieto (3), Ballell, Snyder (18), Wayne (4) i Allain (4). 9 triples: 3 Snyder, 2 Terrades, 1 Ballell, Peruga, Nieto i Wayne. 13/20 tirs lliures. 28 faltes. Eliminat: Allain, SOL GIRONÈS BISBAL: Castillo (9), Yepes, Ramírez (10), Vila (6), Macao (11), Soler, Mitjà (16), Nieto (15), Poch (17), Sansabrià (3), Corto (1) i Trau (3). 10 triples (4 Mitjà, 2 Ramírez, 1 Vila, Macao i Soler. 28/42 tirs lliures. 22 faltes. PARCIALS: 23-25, 19-18, 27-25 i 21-23. COMENTARI: El Sol Gironès va sortir victoriós de La Cellera en un enfrontament igualat des del primer a l'últim minut. Els locals, liderats per Peruga, Ballell i Snyder (62 punts entre els tres), van arribar als darrers minuts amb opcions d'anotar una cistella que els hi donés la victòria, però van desaprofitar l'acció. Mitjà, Poch i Nieto van ser els tres referents ofensius del conjunt bisbalenc, que amb aquesta victòria ja en suma 9 i no perd pistonada en la lluita per les primeres posicions. El Cellera, en canvi, continua prop de la zona perillosa amb només quatre triomfs.