FCBQ

La Bisbal posa a les cordes el líder

ROSER 78

SOL GIRONÈS 72

SOL GIRONÈS LA BISBAL: Castillo (6), Vilà (9), Nieto (26), Poch (13) i Sansabrià (2) –cinc inicial–; Macau (6), Soler, Frau (2), Oliva, Jacomet i Ramírez (8). 8 triples: 3 Vilà, 2 Macau i Ramírez, 1 Nieto. 12/20 en tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminat: Nieto. ROSER: Roure (20), Assalit (19), Huertas, López (5) i Tubert (11) –cinc inicial–; Frutos (5), Díaz (1), Gavaldà (13), Palmer (4). 7 triples: 4 Gavaldà, 1 Roure, Frutos i López. 11/24 en tirs lliures. 19 faltes. PARCIALS: 27-12, 12-25, 20-25 i 13-16. COMENTARI: El líder va suar per guanyar a la Bisbal. I és que l'equip de Lluís Feliu va passar per sobre del Roser en un primer quart excel·lent. La zona pressionant va col·lapsar el conjunt visitant, que a sis minuts del descans perdia de 14. Tres triples consecutius de Gavaldà van poder ficar en el partir el Roser al descans. La segona meitat va ser molt igualada fins a cinc minuts del final (69-69). Va ser quan es va acabar la benzina de la Bisbal i Assalit va decidir.