Més bàsquet

Un dia a l'oficina

NBA. Els Grizzlies sotmeten els Magic amb facilitat des del poder interior que donen Zach Randolph i Marc Gasol. En la mateixa nit, grans actuacions d'Anthony Davis i Jamal Crawford

En franca progressió –7-1 en els darrers vuit partits– i amb un Zach Randolph cada dia més fi un cop recuperat de la seva lesió, els Grizzlies (32-12) van derrotar còmodament els Magic (15-33), en el que va ser el segon triomf de Memphis contra Orlando en deu dies.

I com és habitual a la casa, la parella formada per Z-Bo i Marc Gasol va imposar el seu criteri i la seva qualitat, i van acabar l'enfrontament amb 24 punts, 10 rebots i 6 assistències el primer, i 16-10-4 el català. Amb 28 punts entre tots dos fins al descans, superats els dos primers quarts el matx estava liquidat: 67-48 per als locals, amb un 61% d'encert i 16 assistències en 22 tirs anotats. Cal remarcar, igualment, els 15 punts, 5 assistències i 4 recuperacions de Beno Udrih sortint des de la banqueta. Per als de Florida, que tot i l'evidència mai van deixar d'intentar-ho i que en el darrer quart es van situar a nou punts en dues ocasions, la derrota iguala la pitjor sèrie de la temporada (-6).

De la resta de la jornada, individualment, cal destacar el passeig d'Anthony Davis contra els Sixers, que va acabar amb 32 punts (12/19 i 8/8), 10 rebots, 3 assistències, 3 recuperacions, 4 taps i cap pilota perduda en 31 minuts, i una de les habituals erupcions de Jamal Crawford, autor de 21 punts (de 23) en el darrer quart (33-21) de l'enfrontament contra els Nuggets.