FCBQ

Els primers campions

3x3. Equips formats per jugadors del Sant Feliu, el GEiEG, el Farners i l'Uni Girona guanyen les finals disputades a Bescanó

El bàsquet gironí ja té els primers campions de 3x3, una modalitat en expansió que reconeix i impulsa la FIBA. Hi haurà un mundial sub-18 al juny vinent– i que també tindrà uns campionats de Catalunya el 13 i 14 de juny, per bé que la federació catalana encara no ha estipulat quants representants de cada territorial hi accediran. Si l'experiència és positiva –i la de Girona ho va ser– la federació catalana portarà a la FEB la petició perquè s'organitzi un campionat d'Espanya el 2016, amb cada campió de federació.

De moment, ahir es van jugar els campionats gironins en categoria de cadet i infantil, a Bescanó, amb 92 equips participants i diverses activitats paral·leles (amb un concurs de triples molt concorregut) per ocupar els espais sense partits. En cadet masculí, títol per al 3 de 9 amb Folre i Manilles (format per jugadors del CB Sant Feliu) i subcampionat per al Garrotxa Gegants (CB Santjoanenc). En cadet femení les campiones són el GEiEG Vermell, que es van imposar en la final al Salofa's (CB Farners). L'infantil masculí va ser per al Marian's Team (CB Farners) i el subcampionat per al Hot Dogs (CB Salt). Finalment, en infantil femení, l'Uni-ques (Uni Girona) va vèncer en la final el GEiEG Blanc 2.

Dimecres, el de l'Uni i Espai Gironès

Amb inscripció gratuïta i la visita promesa de les jugadores de l'Spar Citylift Girona, dimecres es disputarà al pavelló de Salt la sisena edició del 3x3 de l'Uni Girona i Espai Gironès. Està obert a totes les categories, des de mini fins a sènior, amb divisió masculina i femenina. L'any passat hi va haver 200 participants. Inscripcions al correu marketing@unigirona.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)