FEB

Sense forces en la pròrroga

EBA. El Quart va cedir en el temps afegit i es complica la disputa de la fase d'ascens després d'encaixar ahir una pluja de triples

PARDINYES 95

QUART 91

Va sortir creu. Després d'una gran remuntada en el darrer període que va portar el Quart a la pròrroga, en el temps afegit no va haver-hi la sort i l'encert per rematar. El triomf d'un encertadíssim Pardinyes (amb 14 triples) va marxar cap a Lleida i les possibilitats de disputar la fase d'ascens també es van allunyar de la localitat gironina.

Tot i que el 8-0 de sortida convidava a agafar les regnes del partit, res va estar més lluny de la realitat. I és que els lleidatans ràpidament van equilibrar el resultat i el joc mitjançant la defensa i el contraatac. Unes eines que es van combinar a partir del segon quart amb una lectura excelsa dels visitants del pick and roll. Perfecta execució i lectura, ja que llegint els avantatges i els espais, amb una passada extra, el Pardinyes anotava des de l'exterior amb facilitat.

A la represa va arribar el pitjor. De 15 punts van manar els visitants, que al darrer quart es van trobar a la fi una gran reacció del Quart. Els punts de Camós i la cistella de Bataller gairebé a l'últim segon van forçar la pròrroga, en què els gironins ja es van quedar sense forces i sense efectius.

CB QUART PISCINES ST. FELIU: Puertas (4), Masllorens (14), Bataller (10), Serra (6) i Vila (14) –cinc inicial–; Lozano (2), Molina, Camós (22), Montiel (14), Martínez (5) i Martorell. 26/48 de 2, 6/24 triples (2 Serra, 1 Camós, Montiel, Martínez i Vila), 21/30 tirs lliures. 40 rebots (13 Masllorens), 10 assistències (4 Bataller) i 92 de valoració (26 Camós). PARDINYES-LLEIDA: Vallverdú (19), Triginer (16), Solsona (5), Domingo (22) i Markovic (16) –cinc inicial–; Ruiz (2), García, Villegas (11) i Rivas (4). 18/34 de 2, 14/29 triples (4 Vallverdú i Markovic, 3 Villegas, 2 Triginer, 1 Domingo), 17/27 tirs lliures. 33 rebots (8 Vallverdú), 10 assistències (3 Vallverdú) i 84 de valoració (22 Domingo). PARCIALS: 21-25, 16-18 (37-43), 18-21 (55-64), 26-17 (81-81) i 10-14 (91-95).