ACB

Ibon Navarro és l'escollit a Manresa

Lliga Endesa. El tècnic vitorià serà el nou entrenador del club del Bages i descarta l'opció de Diego Ocampo

El Manresa ha escollit Ibon Navarro per liderar el projecte manresà. El president, Josep Vives; el director esportiu, Pere Romero, i el gerent, Carles Sixto, havien buscat en els últims dies el tècnic idoni per agafar la nau manresana i sembla que aquest serà el jove Ibon Navarro (Vitòria, 30 d'abril del 1976). El club també es va entrevistar amb el fins ara entrenador de l'UCAM Múrcia, Diego Ocampo –tots dos tenen el mateix representant–, que ha fet la millor temporada de la història amb el club murcià, però no va convèncer els responsables del club del Bages. Ocampo podria tenir una oferta de l'Estudiantes. Tot i que també s'havia parlat de Carles Duran, fins ara tècnic del València i ajudant de Pedro Martínez al club valencià, com a possible opció, la realitat és que el seu nom no ha estat al damunt de la taula i ni Duran ni el seu representant no han rebut cap trucada de les oficines del Bages per fitxar-lo.

Un tècnic ambiciós

Després d'agafar la nau del Laboral Kutxa al novembre en substitució de l'italià Marco Crespi, el tècnic vitorià no va rebre la confiança per continuar com a primer entrenador. Ibon Navarro va decidir marxar. El tècnic es va formar en les categories inferiors del Baskonia i el curs 2006/2007 va marxar a fer d'ajudant a Tenerife (LEB). Després va tornar a Vitòria per ser ajudant de Spahija primer i després d'Ivanovic. Va tornar a marxar per ser ajudant de Paco Olmos a Menorca i després va marxar amb ell de segon a València, on va estar primer amb Olmos i després amb Perasovic. Fa dos anys el Baskonia el va recuperar per ser ajudant de Sergio Scariolo.

D'altra banda, el club ha comunicat que els membres de l'staff continuaran: el tècnic ajudant Xevi Pujol, el delegat Marc Estany, el preparador físic Arnau Moreno i el fisioterapeuta Maurici Algué.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)