ACB

Savané: Gran Canària o Penya

Lliga Endesa. Descarta les ofertes del Bilbao Basket i del CAI Saragossa, i només preveu o bé retirar-se a Las Palmas, on va jugar vuit anys i considera que és com casa seva, o bé seguir a Badalona

El 20 d'agost Sitapha Savané farà 37 anys. Segurament estem davant la darrera temporada en actiu del pivot senegalès. És per això que la decisió d'on jugar el curs vinent és molt important. I ho és tant, que l'oferta econòmica no és la prioritat, per això ha decidit descartar les dues propostes que tenia sobre la taula: la del CAI Saragossa i la del Bilbao Basket. A hores d'ara, Savané només preveu la possibilitat de continuar a la Penya o jugar a Gran Canària. El Fiatc Joventut ja li va fer una oferta fa tres setmanes, està satisfet per la continuïtat de Salva Maldonado, per la renovació de Miralles i pel manteniment de la base de l'equip, i també perquè ha estat molt bé a Badalona. Però el sentiment que té amb el Gran Canària és especial. Savané va estar des del 2004 fins al 2012 al club groc, en el qual és un ídol. Si Aíto realment el vol tenir a la plantilla, el Fiatc Joventut no podrà competir econòmicament amb el Gran Canària. La decisió –ahir a les xarxes socials es donava per fet que fitxava pel Gran Canària– és qüestió d'hores, es decanti cap a un costat o cap a l'altre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)